J 3 - El FC Vilafranca perd davant el Figueres 1-3

Errades en atac i en defensa sentencien al degà penedesenc.

El Vilafranca que ha començat el partit marcant el ritme i sabent el que volia des del principi, ha aconseguit ben aviat el gol, ja que al minut 6' una centrada mil·limètrica des de la banda dreta per part de Maldonado ha trobat hi ha Santi Triguero que de fort xut ha batut la porteria de Prunés, aconseguint l'1-0. Els locals han seguit amb la mateixa tònica marcant un bon ritme de partit, en el que la defensa desbaratava qualsevol intent d'aproximació a la porteria local, dominant en la zona ampla i desbordant per les bandes, els visitants sense posar-se nerviosos han continuat fent el seu joc i a mesura que anava passant el temps han aconseguit guanyar terreny als locals, que veien com ara eren els jugadors visitants qui creaven ocasions que no trobaven porteria. Amb aquest resultat s'arriba al descans.En la represa els locals han mirat de sentenciar ben aviat el partit, ja que han tingut dues ocasions claríssimes en centrades de Santi Triguero una ha anat a peus de Maldonado que ha fet la passada a Merchán que ha vist com el seu xut ha estat refusat pel porter Prunés, seguidament ha estat Maldonado que ha fallat en l'un contra un amb Prunés. Aquestes errades han donat vida als visitants que en tres minuts amb capgirat el marcador, primer ha estat Javi Revert al minut 61' que després de treure una falta contra la barrera, ha recollit la pilota dintre de l'àrea batent al porter local establint l'empat a 1-1. Cinc minuts després ha estat Varese, que en dues rematades seguides rebutjades pel porter local ha aconseguit posar la pilota al fons de la porteria, era l'1-2 al minut 64'.

A partir d'aquí els locals s'han abocat a la recerca del gol de l'empat, tenint diverses ocasions a peus de Triguero que ha trigat una mica i el seu remat ha anat contra el cos del porter, Oribe també l'ha tingut en un fort xut que el porter ha aturat. Quan més es veia que podia arribar el gol de l'empat, han vist com en una jugada de contraatac visitant Duran no ha pogut tallar la pilota al mig del camp, plantant-se Casanova davant el porter local que ha aconseguit rebutjar la pilota però el rebot ha tornat a peus del mateix jugador que ha fet l'1-3 al minut 79'.

Quedava temps i els locals intentaven eixugar la diferència en el marcador, al minut 83' és xiulat un penal per mans de Varese que veu la vermella, el penal és llançat per Triguero que veu com el porter Prunés li atura el llançament, arribant amb aquest marcador al final del partit.