J 2 - Primer partit de lliga a casa amb treballada victòria local davant un bon Morell.

Al minut 6 de partit el jugador local Fermí Recasens ha hagut de ser substituït en produir-se una lesió en el genoll dret, esperen que no sigui res greu.

D'inici de partit s'ha pogut veure un equip visitant ben posicionat sobre el terreny de joc, que veia com els locals es trobaven incomodes amb el marcatge que els feien, que acabaven desbaratant qualsevol intent de creació de jugades en atac, trobant-se amb el beneplàcit del col·legiat Àlex Gómez, que no mirava amb el mateix criteri les faltes d'uns i altres, fet que desesperava als jugadors locals. Ha mesura que passava el temps es veia que si algú podia marcar, eren els visitants que cada vegada eren més insistents les arribades i així ha estat al minut 44' quan uns dels millors jugadors fins al moment Jordi Roca ha marcat el 0-1 amb el que s'arriba al descans.

En la represa no han fet canvis cap dels dos equips, els locals han sortits més motivats amb l'intenció de remuntar el resultat, però avui no tenien el seu dia veient com passava el temps sense aconseguir el gol de l'empat. Però els visitants tampoc aprofitaven per augmentar el marcador, el míster local fa el segon canvi donant entrada ha Maldonado per tenir més incursions per la banda dreta, moments després amb l'entrada de Gestí, s'ha donat més fluidesa als jugadors del davant, els locals ja han avisat en varies centrades que no han trobat la rematada final que poses la pilota dintre de la porteria local. Els locals han donat més repidesa al seu xoc i es veia venir el gol que ha arribat al minut 80' de peus d'Oribe que en un xut intencionat a col·locat la pilota al fons de la porteria de Raül que no ha pogut fer-hi res per evitar-ho, era 1-1 que ha donat ales als locals que llavors sí que han confiat amb la remuntada i així ha estat al minut 85' quan en Santi Triguero ha engaltat un potent xut que ha anat a parar al fons de la porteria establint el 2-1, amb el que acabaria el partit.