Test de nivell contra el CF Badalona

Test de nivell contra el CF Badalona

El FC Vilafranca s'enfronta a un rival de Segona B, demà (19:30 h), amb el repte de seguir la línia mostrada contra el Santboià

Setè partit de pretemporada, el que disputen demà (19:30 h) els homes d'Iván Moreno. El tècnic local sap que s'apropa l'hora de la veritat a poc més de dues setmanes per l'inici de la Tercera Divisió. Per aquest motiu, la cita contra el CF Badalona serà una bona pedra de toc per veure on es troba l'equip. Davant hi haurà un rival de categoria superior i que també es troba a la recta final de la seva preparació. Els escapulats s'han reforçat a consciència aquesta temporada per no passar els patiments de l'anterior i es presenten com un rival atractiu per l'afició del Vila, que mica en mica es va engrescant amb el rendiment dels seus jugadors. 

Fins ara els nostres futbolistes han jugat sis partits, amb dues victòries, contra Moja (0-1) i Santboià (3-1), un empat al camp de l'Horta (1-1) i tres derrotes, Prat (1-0) Nàstic de Tarragona juvenil (0-1) i RCD Espanyol B (3-1). Per tant, aquest serà el tercer test que jugui el Vilafranca contra un equip de Segona B. Els dos anteriors els ha perdut, sempre competint, i ara el que vol és demostrar és que ha seguit amb la seva progressió. Un cop més, el partit al Municipal de Vilafranca serà obert al públic amb aforament limitat i complint tots els procols de la COVID-19. Vina a animar-nos. TOTS SOM VILA. T'esperem!!!

 
What do you want to do ?
New mail
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona