Últim partit de pretemporada

Últim partit de pretemporada

El FC Vilafranca visita demà (16h) la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al juvenil de Divisió d'Honor del FC Barcelona

Test de nivell per tancar la pretemporada. Després d'una setmana de dubtes i indecisions, en la que no se sabia molt bé qui seria el darrer rival de pretemporada, el FC Vilafranca ha pogut tancar un partit de molt nivell per acabar de preparar l'inici de lliga contra el Santfeliuenc del proper dissabte. Els d'Ivan Moreno visitaran demà (16 h), la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, per enfrontar-se al FC Barcelona juvenil de Divisió d'Honor. Un equip que també es troba preparant el seu debut a la lliga i que segur que exigirà molt d'esforç i rigor defensiu als nostres jugadors. 

Amb tot però, l'objectiu dels vilafranquins serà polir detalls i seguir potenciant totes les virtuts que ha mostrat l'equip durant la pretemporada. No hi ha dubte que un resultat positiu donaria moral als nostres futbolistes abans d'afrontar la primera jornada de lliga. Això sí, sabent que els resultats en aquests amistosos tenen una relativa importància. El FC Barcelona juvenil té jugadors de molt nivell i que també sortiran amb el repte d'agradar al seu entrenador i prepararla seva estrena a la Divisió d'Honor. Sens dubte, aquest duel serà molt intens i de gran exigència pel FC Vilafranca que tot i ser conscient del domini de la pilota i de partit que sempre vol imposar el conjunt blaugrana, intentarà tenir fases de possessió i control per crear oportunitats i lluitar per la victòria en el darrer compromís de la pretemporada. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona