Jornada 13 - Després de cinc jornades el FC Vilafranca torna a guanyar

Per fi el constant treball de tot l'equip a trobat la seva gratificació......

Tot i haver que dat sense el davanter referència pel joc del Vila (31' Valerio lesionat), els homes de Puchi han sabut fer la pressió sobre els jugadors visitants que en cap moment han estat a gust en el terreny de joc.

Els jugadors, cos tècnic estaven convençuts d'aconseguir la victòria, sempre i quant fóssim nosaltres els que marquéssim el ritme de partit.

Fruit d'aquest domini i control del partit a arribat als 14' el gol de Puchi que significava el 1-0, resultat en el que arribaria al descans, destacar que en aquest primers 45' el Vila ja havia fet dos canvis per lesió, el del mencionat Valerio i Ismael també per lesió.

Al començament de la segona part els visitants han fet dos canvis d'entrada, i el Vila a tingut que modificar la posició d'alguns jugadors, passant Bacaicoa de davanter i Oriol Molins al lloc d'aquest. En el minut 68' a estat Naca el que podia haver fet el 2-0 però el seu xut a sortit fora i seguidament als 69' Alex a marcat l'empat pels visitants 1-1. El Vila a continuat buscant la porteria contraria amb varies ocasions fins que al minut 76' Puchi torna a marcar el 2-1, merescut pels mèrits que estava fent el Vila.

Ara toca pensar ja en el proper partit contra el Rubí i a veure si es recupera algun dels lesionats.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael (31' Naca, 86' Pol), Dani Antolínez, Puchi, Marcos, Valerio (36' Guti), Bacaicoa, Oriol Molins, Font.

U. E. Vilassar Mar: Imanol, Adri, Uri, Peque, Marc Gràcia, Edu (46' Urbano), Joan Luque, Cervantes (85' Barry), Solano, Alex, Jonathan (46' Navarro).

Àrbitre: Victor Garcia Villaverde, Ricardo Landrive Lago/Alberto Cinza Seaone del col·legi gallec - El Ferrol

Targetes: -/Uri, Solano

Gols: 1-0 14' Puchi, 1-1 69' Alex, 2-1 Puchi