Jornada 14 - El FC Vila continua amb la mateixa tònica.......

controla el partit, fa ocasions de gol però al final treu un resultat negatiu.

Del partit disputat a Rubí, hem de tornar a repetir el mateix, bon plantejament del Vila, que va marcar el ritme del partit durant els primers trenta minuts, però li va faltar el premi del gol.

El partit es posava de cara ja que als 5' de joc i a la sortida d'un corner passat, Domínguez prolongava la pilota al centre de la porteria i Oriol Molins rematava a gol, era el 0-1. A partir d'aquí el Vila era el que marcava el ritme del partit, anticipant-se en cada inici de jugada dels locals, sense deixar-los que xutessin ni inquietessin al porter Miguel.

Al minut 27' en una indecisió de la defensa del Vila, es aprofitada pel jugador Baby per fer 1-1, a partir d'aquest moment els locals passen a controlar mes la pilota però sense fer ocasions clares de gol.

Al començament de la segona part els locals fan un canvi, retiren al jugador Roma i entra Roger que només tocar la pilota llança un xut en paràbola que es cola dintre de la porteria sense poder fer res el porter Miguel, fent el 2-1.

A partir d'aquest moment es quant els locals comencen a dominar mes el partit amb constant contraatacs, en un d'aquests al minut 62' i en un altra indecisió de la defensa, el porter Miguel es veu obligat a fer una falta a fora de l'àrea, sent expulsat per l'àrbitre, en aquest moment es quant es produeix el debut del porter Roberto.

Amb un jugador menys el Vila intenta buscar l'empat però sense massa convicció, sent els locals els que al minut 87' i en un suposadament clar fora de xoc Jose Antonio fa el 3-1.

A partir d'aquí es retira Dani Delgado i debuta també el juvenil Tavira, al no haver mes canvis el mister retira a Font per evitar que li ensenyen targeta.

DADES TÈCNIQUES

U. E. Rubí:  Juanmi, Oriol Dot, Roma (45' Roger), Javi Sànchez, Baby (89' Javi Calvo), Raventós, Mario, Rafa, Sergi Díaz, Joshua, Molina (79' Jose Antonio).

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Dani Delgado (87' Tavira), Bacaicoa (62' Roberto), Oriol Molins (67' Guti), Font.

Àrbitre: Xavier Bertomeu Garcia, Cesar Garcia Peñacoba / Joan Ignasi Ros Martínez

Targetes grogues: Oriol Dot, Baby, Rafa, Jose Antonio, Marc Rodríguez / Dani Delgado, Oriol Molins, Quique.

Targetes Vermelles:  /Miguel Ramos

Gols: 0-1 5' Oriol Molins, 1-1 27' Baby, 2-1 Roger, 3-1 87' Jose Antonio