Jornada 13 - En un mal partit el FC Vilafranca perd els tres punts.

Avanç del partit es varen presentar tots els equips de la Fundació i el primer equip.

Partit que passarà ala historia pel resultat, no pas pel futbol desplegat pels dos equips, veritat es que el fort vent durant tot el partit no va deixar fer el futbol que practiquen els dos equips.

En la primera part els locals jugaren a favor de vent, però no es varen crear ocasions de gol treta sortida del porter visitant que deixa la pilota a peus de Lora que al voltant del mig camp i a porteria buida va xutar al costat del pal, els visitants també varen tenir la seva ocasió.

En la segona jugant contra vent es volia però no es podia, i els equips estaven com el dia "gris", sense crear ocasions de gol i es veia venir que el que marcava un gol guanyaria el partit, els locals la varen tenir en un remat de cap de Oriol Molins que va sortir fora quant es cantava el gol, al minut 80' a la sortida d'un corner tret pels visitants es rematat de cap pel debutant Biyong aconseguint el 0-1 que els donaria els tres punts.

Partit per analitzar durant la setmana pensant amb el proper desplaçament a Castelldefels que porta una ratxa ascendent.