Jornada 12 - El FC Vilafranca fa un bon partit, però perd 2-1.

Un partit controlat en tot moment pel Vila, veu com en quatre minuts els locals fan els dos gols que els i dona la victòria.

Partit disputat davant un equip local que està en progressió, ja que havia fet 9 punts de nou possibles.

El Vila a plantejat un partit de control i pressionant la sortida amb pilota controlada dels locals, que veien com una i altra vegada eren neutralitzades les jugades.

En la primera part a sigut el Vila el que a tingut les jugades mes clares per poder avançar-se en el marcador.

En la represa els locals han sortit a buscar el gol cosa que han aconseguit al minut 50' fent Raúl el 1-0, aquest gol a esperonat als locals deixant tocat al Vila que a tingut cinc minuts fatídics, ja que han tornat a marcar al minut 54' fent Eloi el 2-0. A partir d'aquí el Vila fa dos canvis entrant Eloi i Santi Triguero que han donat mes profunditat a l'equip, que s`ha bolcat buscant marcar un gol que els possés a dintre del partit. Fruit d'aquesta empenta a estat al minut 71' quant Domínguez a rematat un corner fent el 2-1. A partir d'aquí a estat un atac continuat del Vila fins el final, al que s'ha arribat amb els locals demanant l'hora.

Resultat injust ja que el Vila a fet mèrits per sumar algun punt.