Jornada 11 - Altre partit del FC Vilafranca on els socis i seguidors han pogut gaudir d'un gran partit.

Jornada 11 - Altre partit del FC Vilafranca on els socis i seguidors han pogut gaudir d'un gran partit.

El Cornellà s'ha trobat avui un gran Vila i amb un "Sant Marc" que a parat tot el que li arribava.

Es temia la visita del Cornellà que venia de perdre a casa contra el cuer de la classificació i serà un dels que lluitaran per fer els play-off per pujar de categoria.

Partit disputat avui entre dos equips que en tot moment han buscat la victòria.

En la primera part a estat molt anivellada i els locals han tingut les ocasions per avançar-se en el marcador en ocasions de Valerio i Oriol Molins.

Només començar la segona part el Vila a marcat el 1-0, esta vegada Oriol Molins a superat al porter Bermudez  rematant de cap. Aquest gol a deixat tocat als visitants que han començat a buscar el gol que els i donés l'empat, però topaven amb el bon treball en defensa de tot l'equip local, amb un "Sant Marc" que treia tot el que desbordava la defensa (alguns jugadors del Cornellà somiaran amb ell.

Ai xins arriba el 2-0 en una jugada de "pissarra" culmina altra vegada Oriol Molins.

Amb el dos cero l'àrbitre pita un penal contra el Vila per mans clares d'un defensa, aquest es llançat per Cazorla i s'ha trobat amb Marc Ramírez qui per arrodonir una gran actuació es aturat evitant el gol visitant.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González, Antonio Domínguez, Marcos II, Roger Font, Oriol Molins, Vargas (Boira, 81'), Dani Antolinez, Valerio, Lora (Creixell, 89') y Santi Triguero (Rubèn,86').

UE Cornella: Jose, Joel, Cazorla, Pelegrí (Martí, 69'), Israel (Xavi Civil,79'), David, Dani Martí, Oscar Muñoz, Pep, Baruc y Juli (Didi,69'). Àrbitre: Alejandro Vázquez García, Carlos Suárez Llamas / David Brun Pintor

Gol: 1-0 Oriol Molins(48'), 2-0 Oriol Molins (78').

Targetes: Oriol Molins, Lora, Marcos II, Font / Israel, Dani Martí , Pep Caballé (vermella)

Espectadors: 250

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona