Jornada 10 - El FC Vilafranca domina amb claredat durant el primer temps, però els partits duren 90'.

En una segona part per oblidar el FC Vilafranca regala el partit al Masnou.

El Vilafranca a jugat un  partit amb dos parts ben diferents, en la primera de sortida sabia el que volia i desde l'inicií s'ha vist que era superior al Masnou, pressionant, anticipant-se a les jugades i amb les idees clares, creant ocasions clares de gol que no han estat aprofitades.

Ha estat el lateral Vargas qui als 30' minuts s'ha plantat davant el porter local i creuant-li la pilota a aconseguit el 1-0 resultat just pel que s'estava veient a sobre el terreny de joc.

En la represa d'entrada el Vila fa un canvi entra Eloi i es retira Font que tenia una targeta, es modifiquen posicions de jugadors i es el Masnou qui comença a controlar el partit amb incursions per la banda dreta creant perill constant en cada jugada. Al Vila li costava crear jugades de perill, perdent la pilota ràpidament i veient com de un moment a l'altre podia arribar el gol dels locals, aquest a arribat al minut 70' amb una falta feta per Eloi que li a costat la segona groga i la conseqüent expulsió, treta la falta i amb varis rebutjos de la pilota a estat Eric qui aconsegueix el gol de l'empat. El Vila queda molt tocat i veient com els locals no es conformaven amb l'empat. I a estat al minut 78' quant novament Eric a rematat una falta aconseguint el 2-1. A partir d'aquí amb un jugadors menys el Vila a penjat pilotes per mirar d'aconseguir l'empat, cosa que no a pogut ser.

Durant la primera part s'ha produït un xoc de cap entre dos jugadors del Masnou, tenint que retirar-se l'exjugador del Vilafranca Ismael amb un trau a la sella, tenint que ser traslladat a un centre sanitari per curar-li la ferida.

DADES TÈCNIQUES

CD Masnou: Fradera, Martínez, Pol, Ismael (34' Jonathan), Jose (79' Gerard), Hèctor (60' Pere Olivé), Peque, Dani Fernández, Alabau, Fran Ochoa, Eric Blasco.

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Marcos II, Font (45' Eloi), Oriol Molins, Vargas, Dani Antolinez, Valerio (64' Rubèn), Lora, Santi Triguero (76' Bacaicoa).

Àrbitre: Pau Garcia Fuster, Micael Erlich / Cèsar Garcia Peñacoba.

Targetes: Martínez, Eric, Jonathan / Font, Eloi 2, Vargas, Bacaicoa (Vermella)

Gols: 0-1 30' Vargas, 1-1 70' Eric, 2-1 78' Eric