Jornada 9 - EL FC Vilafranca derrota al Terrassa en un gran partit i els trenca una ratxa de quatre partits seguits guanyant.

Amb aquesta victòria el Vila ja porta cinc jornades sense perdre, a mes marcant gols espectaculars com el que a marcat Santi Triguero de corner directe.

Els aficionats que han acudit avui al municipal a veure el partit, han pogut presenciar un bon partit on els locals han dominat de principi a fi i d'encertar les ocasions sobre tot en la segona part el marcador hagués pogut ser mes ampli.

El Vila que d'inici ja feia un canvi al lesionar-se Alex en l'escalfament, a estat suplert per Vargas en el lloc de lateral realitzant un gran partit tot i no ser el seu lloc en l'equip.

S'esperava mes del Terrassa per la qualitat dels seus homes, però s'han trobat amb un Vila que a plantejat un partit molt seriós en el que el contrari no tenia que poder practicar el seu joc.

Amb un equip que poc a poc va assimilant el sistema que vol implantar el mister, i en que les ocasions estan arribant i mica a mica es van materialitzant, a sigut en una d'aquestes quant al minut 19' Oriol Molins avança als locals fent 1-0, seguidament un altre entrebanc pels locals es te de retirar Marcos Garcia lesionat suplint-lo Manel Lora, els visitants intenten controlar el partit però en tot moment es veuen desbordats al moment que intenten creuar el mig del camp.

Amb aquest resultat s'arriba el final de la mitja part.

D'inici els visitants fan un canvi entra l'exjugador del Vila en Isaac Maldonado, però els locals no donen opcions i quant feia tres minuts de la represa a estat en una jugada de contraatac del Vila per la banda del Triguero el porter surt per tallar la jugada enviant la pilota a corner, el mateix Santi agafa la pilota i veient que el porter està tornant a la porteria treu el corner ràpidament fent un gol olímpic, que a provocat el deliri dels aficionats locals. A partir d'aquí els visitants avancen línies i a estat quant han arribat les ocasions mes clares per incrementar el marcador. Arribant al final amb aquest marcador.

DADES TECNIQUES

F. C. Vilafranca: Marc Ramírez, Vargas (77' (Rubèn), Domínguez, Marcos II, Font, Oriol Molins, Javi González, Dani Antolinez, Marcos Garcia (20' Lora), Valerio, Triguero (87' Puchi).

F. C. Terrassa: Ortega, Segarra, Sergi Pérez, Mario, Montero (55' Jaime), Hèctor, Gallar, Batanero (80' Angel de la Torre), Pedro Garcia, Romo (45' Maldonado), Montoro.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso, Josep Prats Barceló / Zoltan Szeibert.

Targetes: Domínguez / Segarra, Mario, Hèctor, Montoro, Angel de la Torre

Gols:1-0 19' Oriol Molins, 2-0 48' Santi Triguero