Jornada 15 - El Vila fa mèrits per sumar quelcom positiu en el partit d'avui.

Remarcar avui que en el descans del partit hem tingut la visita del nostre "utiller" en MODESTO LOBATO, que està recuperant-se d'una malaltia, i a volgut recolzar l'equip.

En un primer temps on els visitants han sigut superiors, els locals en la segona part amb un futbol creatiu i amb moltes ocasions no han pogut capgirar el marcador.

Avui es tenia molt de respecte en la visita del líder de la categoria el CE Europa, i d'inici del partit han demostrat perquè estan ai, amb un joc de tocar la pilota m'entres el Vila no els pressionava, en aquest moment patadon a dalt.

El mig del camp era controlat pels visitants i fruit d'aquest domini inicial al minut 10' i a la sortida d'un corner aquest es rematat sol de marca pel fornit Javi Sánchez aconseguint el 0-1, els locals han mirat de sobreposar-se a aquest gol intentant aproximar-se a la porteria de Eloi, però han estat novament el visitants qui en un contraatac al minut 18' a estat Rovira qui a marcat el 0-2. El Vila intentava però no aconseguia el gol tant buscat, en xuts de fora l'àrea, arribant al descans amb aquest resultat.

Al descans el mister local a fet dos canvis donant entrada a Boira i Triguero, aquest canvis han donat mes profunditat als locals que d'inici de la segona part han començat a llençar atacs sobre la porteria de Eloi, que veia com dos pilotes eren rebutjades pels pals i els seus companys es veien desbordats per les elaborades jugades dels jugadors locals i que en tot moment es veia que alguna d'aquestes entraria, com ai xins a sigut al minut 55' era Valerio qui rematava una bona centrada desde la banda aconseguint el 1-2. A partir d'aquí els locals eren els únics que creaven jugades de perill desbordant per les bandes i dominant el mig del camp, els visitants s'han dedicat en tota la segona part a despejar pilotes al "patadon" sense donar perill en la porteria de Marc. L'empat es veia venir, aquest hagués pogut arribar si l'àrbitre pita penal en unes clares mans d'un defensor dintre de l'àrea visitant.

A les acaballes del partit a arribat la jugada que a provocat la greu lesió del jugador local Font qui en una pilota que anava a despejar de cap a vist com el visitant Cebri amb una força desmesurada i saltant a des temps sense possibilitat d'arribar a la pilota el seu cap impactava en la cara del local deixant-lo inconscient, amb el llavi obert per dintre i amb desviament del tàbic nassal, sent traslladat amb ambulància al servei d'urgències de l'hospital de Vilafranca a hores d'ara encara estan fen-li cures.