Jornada 16 - Molt bona primera part i dolenta en la segona.

Debut del porter Roberto en lliga.

Bon plantejament del Vila per la disputa del partit en un camp de mides reduïdes, durant la primera part l'equip va saber estar en tot moment en el seu lloc i avortant qualsevol intent d'aproximació a la porteria de Roberto.

La defensa i el mig del camp complien a la perfecció tallant totes les jugades tant per baix com per alt, joc preferit pels locals, i davant tant Valerio com Triguero intentaven de totes formes xutar a porteria, tenint dos i tres ocasions per marcar.

Desprès del descans en la represa els locals varen apretar mes i ara eren ells els que mica a mica es feien amos del partit, guanyant i anticipant-se en la majoria de jugades.

Es veia venir que el Vila no es trobava a gust en aquesta segona part i li costava sortir del darrer, en una jugada sense perill i que el davanter dels locals va a buscar el penal tirant-se a sobre del porter, l'àrbitre pita penal que xutat pel Puchi aconsegueix el 1-0 al minut 52' que deixa als jugadors del Vila tocats.

En el minut 62' els locals aconsegueixen el 2-0 obra de Quim Solano, sembla ser amb la ma ja que els jugadors del Vila així e u varem protestar a l'àrbitre.

Al Vila li costava arribar a l'àrea dels locals i ja a les acaballes del partit al minut 87' es Velillas qui aconsegueix el 3-0.

Pel vist en la primera part semblava que avui es podria puntuar, però no a esta ai xins.

Destacar que avui han debutat el porter Roberto i el davanter  Marce.