Jornada 18 - El FC Vilafranca perd al minut 89'....

Jornada 18 - El FC Vilafranca perd al minut 89'....

Els jugadors del Vila han sortit al camp amb una samarreta donant-li ànims al seu company Oscar Valerio, els company volien dedicar-li la victòria però no ha sigut possible.

Partit el que s'ha jugat a la Pobla on els dos equips s'han respectat molt i ha tingut poques ocasions de gol. Els jugadors del Vila han  fet un partit on s'ha treballat en equip i en tot moment han tingut el partit controlat.

Però coses del futbol a la segona part i a les acaballes del partit un jugador local fa una falta en atac que pita l'àrbitre i quant tothom pensava que li mostrava la targeta groga (seria la segona amb la conseqüent expulsió), aquest diu que es falta i prou ni les protestes dels jugadors del Vila el fan canviar la seva decisió.

Però bes per on poc després al minut 83' el Vila fa el últim canvi entra l'Alex pel Marce (havia perdut una lentilla moments abans) i al minut primera disputa de pilota d'aquest jugador falta i targeta groga, i dos minuts més tard segona disputa de pilota falta i targeta, segona i expulsat deixant l'equip amb 10 jugadors per afrontar els darrer minuts de partit. 

Perquè l'àrbitre a un jugador local ni li ensenya la segona targeta (reconeix que si hagués segut la primera li la mostra, segons comenta algun jugador quant li protesten) i al visitant en tres minuts el treu del partit (¿no mira amb el mateix criteri a uns i a altres?).

I en temps de descompte empenta dins a l'àrea a un jugador visitant no pita el penal (fa dos anys va passar el mateix amb clar penal a favor i no es va atrevir a pitar-lo).

Com ara ja no es pot fer res, s'han d'aprofitar aquest dies per descansar, recuperar jugadors lesionats.

Fitxa del partit.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona