Jornada 19 - El FC Vilafranca comença l'any amb una victòria

En el últim partit de la primera volta el Vila aconsegueix una victòria importantíssima davant un bon rival.

El Vila afrontava el partit d'avui amb novetats, tant en la banqueta com en el que fa a jugadors, ja que des de dilluns passat en Manel Delgado es feia càrrec de l'equip i es varen incorporar dos jugadors nous Eric i Mario.

Els jugadors locals sortien mentalitzats de que la suma dels tres punts avui eren vitals de cara a seguir mantenint opcions d'estar en la zona mitjana de la classificació i de trencar una ratxa de derrotes seguides.

En la primera part els dos equips han començat respectant-se molt on les defenses desbarataven els intents de jugades de l'equip contrari, en la primera ocasió clara pels locals en Santi Triguero en un contra u amb el porter Reig a creuat massa la pilota, desprès han estat els visitants qui al minut 21' en una jugada trenada a la frontal de l'àrea local en Cornellà deia el 0-1. Els jugadors locals han mirat de refer-se d'aquest gerro d'aigua freda mica a mica miraven d'acostar-se a l'àrea visitant i quant ja s'estava acabant la primera part l'àrbitre pita una falta a favor del Vila en la frontal de l'àrea visitant, i es en Santi Triguero qui la treu magistralment aconseguint l'empat acabant en aquest moment la primera part.

En la segona part tant hagués pogut marcar els visitants ja que en Murga a rematat un córner i a estat Javi González qui a rebutjat la pilota a sota pals, seguidament a estat Eloi qui en u contra u no a pogut marcar, seguidament el mister locals dona entrada al davanter Mario que debutava i a estat aquest jugador qui al minut 63' feia el 2-1 al finalitzar rematant una gran jugada de Javi González, aquest gol a donat tranquil·litat al conjunt local que a controlat amb mes serenitat desbaratant tots els intents visitants, no vol dir que els locals hagin renunciat a l'atac i a estat al minut 87' quant en Mario a pressionat al porter en una pilota de xuta ell mateix als cos del jugador local entrant la pilota mansament en la porteria aconseguint el definitiu 3-1, arribant ai xins a la fi del partit.

S'ha complert la dita "d'entrenador nou victòria segura".

Ara toca trencar la que diu "dos partits seguits a casa no es guanyen".

A l'inici del partit els jugadors del futbol base que han participat en el campus de Nada s'han fet una foto amb el primer equip.