Jornada 20 - El FC Vilafranca a trencat la dita de que dos partits seguits a casa no es guanyen.

En una gran segona part el Vila a superat a l'Ascó, aconseguint una victòria justa ja que a posat més ganes per aconseguir-la i situar-se en zona tranqui-la.

En la primera part l'Ascó a portat el pes del partit trobant-se un Vila ben posicionat en el camp i anticipant-se als intents de crear perill dels visitants, encara que han sigut ells els que haguessin pogut avançar-se en el marcador evitant-ho en Marc Ramírez en última instancia, l'àrbitre no a assenyalat un penal a favor del Vila per interpretar que en Santi havia simulat el mateix arribant tot seguit al descans.

En la represa al minut de començar el Vila fa el seu primer canvi, entra al terreny de joc en Oriol Molins en lloc de Marcos II, els jugadors tenien clar que volien guanyar el partit i han començat a treballar de valent per aconseguir-la, creant jugades de mèrit i portant el perill a la porteria de Chiné, però a sigut l'Ascó qui a tingut la primera ocasió per marcar en un remat de cap que en Marc Ramírez a desbaratat, seguidament al minut 62' el 1-0 a estat en Mario qui a marcat anticipant-se a una pilota dividida entre la defensa i el porter visitant, però els visitants sabien que es jugaven molt i al minut 64' marcaven l'empat a 1-1 per mitjà d'Ermengol en un ràpid contraatac, els jugadors locals han continuat treballant de valent i al minut 69' el 2-1 al rematar de cap un corner el debutant en el dia d'avui Eric MI.

A partir d'aquí els jugadors visitants han mirat de capgirar el marcador , trobant-se cada vegada un Vila ben posicionat en el camp i controlant en tot moment els intents a la desesperada dels visitants d'aconseguir quelcom positiu en el dia d'avui, arribant-se ai xins a la fi del partit.

Avanç de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Concepción Lorenzo esposa d'en Pere Montserrat expresident del club que va morir en el dia d'ahir.