Jornada 22 -  El FC Vilafranca li passa el mateix que la jornada passada, encaixa un gol als últims minuts que li costen dos punts.

Jornada 22 - El FC Vilafranca li passa el mateix que la jornada passada, encaixa un gol als últims minuts que li costen dos punts.

En una primera part acceptable en la que els locals guanyaven per 1-0 en gol d'estratègia corner, en la segona es veu superat per un rival que va creure mes en la remuntada, aconseguint el gol igual que el Vila de corner.

Partit contra un rival directe al que se li tenia molt de respecte, ja que últimament està traient bons resultats.

Desde l'inicií del partit els locals prenen l'iniciativa i al minut 5' tenen la primera oportunitat en una bona jugada en la que es Adri qui es queda sol davant del porter visitant i no aconsegueix batre, desperdisciant una clara ocasió, Fruit d'aquest pressió a arribat el gol  a la sortida d'un corner, Dani Antolinez remata de cap impecablement, posant la pilota al pal contrari on Imanol no a pogut fer res per evitar el gol 1-0 coriia el minut 15'.

Amb aquest resultat s'arriba al descans.

Just avanç del descans l'àrbitre del partit en David Rosel sa lesionat, em la segona part a tingut que ser substituït per un auxiliar.

En la segona part han sigut els forasters qui volien aconseguir el gol començant a prendre l'iniciativa i creant ocasions de perill per la porteria de Marc, les jugades eren desbaratades per l'ordenada defensa local i en atac els locals no tenien el seu dia. La jugada mes clara a estat una rematada d'un jugador visitant que en Marc a enviat a corner. A estat al minut 81' quant a la sortida d'un corner a estat el jugador visitant Vicente qui a rematat de cap sense oposició aconseguint l'empat 1-1.