Jornada 23 - Un altre partit on el FC Vilafranca està sense idees en la primera part i en la segona surt mes convençut......

En una primera part on el Vila no va estar encertat, en la segona va sortir mes entonat i apunt està de cap girar el marcador.

A l'inicií del partit els dos equips es varen dedicar a controlar la pilota, però posant mes ganes els locals que mica a mica varen portar el partit cap a on ells volien, creant ocasions perilloses i xutant desde qualsevol lloc, fruit d'aquestes jugades i xuts va arribar el primer gol, al minut 14' va ser Faura qui fa un xut desde fora l'ària creuant la pilota sense que Marc pogués fer res aconseguint el 1-0, aquest gol deixa molt nerviosos als jugadors del Vila que veuen com son superats pels locals en totes les jugades.

Quant s'estava acabant el primers temps al minut 43' els locals amplien la diferencia aconseguint el 2-0 per mitja de Gerard.

En el segon temps el Vila fa dos canvis i comença un pressió constant sobre el jugadors locals que ara veuen com son superats en totes les accions, fruit d'aquest domini al minut 54' arriba el 2-1 obra de Lora d'un fort xut, els locals es defenien com podien i veien que en qualsevol moment podia arribar un nou gol, aquest podia haver arribat en un altre gran xut de Lora que el porter local Santi evita realitzant una gran aturada desviant la pilota a corner. Arribant d'aquesta manera al final del partit sense aconseguir res positiu.