Jornada 24 - El FC Vilafranca torna a guanyar i es manté en la zona mitjana de la classificació.

A estat l'únic equip local que guanya en aquesta jornada.

Important i treballada victòria davant la Gramanet cuer de la classificació, en un partit que no a sigut vistós però s'han vist jugades i gols , que serviran per agafar confiança i afrontar els dos desplaçaments seguits que tenim ara.

En una discreta primera part en la que en tot moment a dominat el Vila, els visitants no s'han apropat amb perill a la porteria local, mica a mica els jugadors locals anaven guanyant terrenys a la Gramanet i es veia que podia arribar el gol en qualsevol moment, al minut 39' a estat Lora qui a marcat el 1-0 al acabar una jugada personal, arribant-se amb aquest resultat al descans.

En la represa de la segona part el mister local a fet un canvi  Owono a entrat en lloc de Mario, quant es portaven 10' d'aquesta segona part a entrat Triguero en el lloc de Lora, i han estat  aquest dos jugadors els protagonistes del segon gol, al minut 60' en Santi treu un fora banda ràpidament cap a Boira i fa un centro que es rematat per Owono al fons de la porteria visitant fent el 2-0. Cinc minuts més tard al 65' a estat en Triguero qui feia el 3-0 d'un xut col·locat al frontal de l'àrea, sense que el porter visitant pogués fer res. A partir d'aquí els jugadors locals s'han relaxat i en temps de descompte la Grama a fet el seu gol per mitjà de Padilla 3-1, acabant-se ai xins el partit.