Jornada 22 - El Vila torna a fer un bon partit, pero torna a pedre.

No aprofita dos clares ocasions de gol i al minut 89' encaixa el gol de la derrota, en l'única jugada de perill del Santboià.

Partit jugat avui al Joan Baptista Milà de Santboi amb fort vent, en la primera part el Vila a jugat contra vent, i ja d'entrada els locals han xutat creuat sobre la porteria del Vila defesa avui per Roberto encaixant un molt bon partit. Els locals intentaven pressionar per aconseguir el gol ja que jugaven a favor del vent, sense aconseguir-ho degut al bon treball d'equip del Vila en defensa i fins i tot tenint ocasions, essent la mes clara de la primera part una de Dani Antolinez que desprès de burlar la sortida del porter local incomprensiblement a xutat fora.

En la segona part els locals han fet un intent de controlar el partit cosa que el jugadors del Vila no han deixat que així fos, ja que s'han creat varies jugades de perill en l'àrea local tenint el Dani Delgado un altra ocasió per haver pogut avançar al Vila, però  no a estat així.

En aquesta segona part a hagut una agressió en forma de puntada de peu per darrera sense pilota del jugador local Jordi Martínez al jugador visitant  Domínguez que el linier si que la vist i no a estat sancionat.

Ja al minut 89' en la millor jugada lligada pels locals  el davanter Pedro a rematat un bon centro per la banda dreta per fer el 1-0.

Resultat totalment injust.

Avui no ens a agradat el comportament del responsable de la banqueta local per la manca d'ètica esportiva , ja que al l'àrbitre i ajudants per molt  amics que siguin no els pots tractar durant el partit de la manera que u a fet....

I que algun jugador tractes als nostres de "pobres" que ell cobrava mes per jugar, cosa que en el camp no s'ha notat i juguen sense "contracte".

Agraïm el tracte rebut per part del  FC Santboià.

DADES TÈCNIQUES

FC Santboià: Quinti, Isaac, Jaime, Erencia, Javi Calvo, Heredia, Del Moral, Bolaños (83' Kevin), Pedro, Jordi Martinez (89' Àlex), Joel (57' Aiham).

FC Vilafranca: Roberto, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolínez (89' Alabau), Puchi, Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins, Maldonado (72' Brian), Masip (55' Dani Delgado).

Àrbitre: Cristian Lopez Carballo, Luis Carrasco Vazquez/Marc Padros Baciero

Targetes: Jordi Martínez, Joel / Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins

Gols: 1-0 Pedro 89'