Jornada 23 - Victòria treballada devant un bon rival i tres punts importants per sortir de la zona de descens.

Jornada 23 - Victòria treballada devant un bon rival i tres punts importants per sortir de la zona de descens.

Els jugadors locals dediquen aquesta victòria als companys Valerio, Guti i al Joan Soria que avui no a pogut estar al camp fent la retransmissió del partit, desde aquí esperem que tots tres es recuperin i els tingan entre nosaltres ben aviat.

Victòria importantíssima la aconseguida avui pel Vila, tres punts que serveixen per sortir de la zona de descens, per agafar moral de cara als propers partits contra els equips que estan en la lluita per evitar estar entre els tres últims.

Es tenia molt de respecte en la visita del Manlleu, equip que estarà lluitant per aconseguir una plaça que li permeti jugar la promoció d'ascens, i durant la setmana s'ha treballat en aquest sentit per contrarestar la "superioritat" a priori del visita'ns i a donat fruit ja que han tingut poques o cap ocasió per fer gol.

Els jugadors locals no han deixat treballar a gust a homes importa'ns del Manlleu com Baruc i Putxi i axó s'ha notat en els visita'ns .

Al descans s'ha arribat amb el resultat d'empat a cero.

En la segona part i jugant el Vila contra el vent a començat a crear jugades de perill, arribant al minut 60' en la que en Alabeu dintre de l'àrea cedeix amb el pit a Marcos qui centra ras per terra i en el segon pal  entra Dani Delgado rematant a gol, molt celebrat pels jugadors.

A partir d'aquí els visitants han fet un intent de volcar-se sobre la porteria local sense aconseguir-ho pel bon treball en equip del Vila, produint-se alguns contraatacs amb cert de perill  dels locals.

Els jugadors locals dediquen aquesta victòria als companys Valerio, Guti i al Joan Soria que avui no a pogut estar al camp fent la retransmissió del partit, desde aquí esperem que tots tres es recuperin i els tingam entre nosaltres ben aviat.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Dani Antolínez, Puchi (85' Márquez), Marcos, Dani Delgado (76' Naca), Bacaicoa, Oriol Molins, Alabau (65' Maldonado).

A.E.C. Manlleu: Barragan, Juanjo (73' Muntada), Barnils, Geli, Manu, Putxi, Seuma, Baruc, Adrià (64' Fortet), Guzman (82' Campayo), Sergi Ginés.

Àrbitre: David Jorge Conejo Rodríguez, José Barceló Prats/Edgar Ramírez Hens

Targetes: Marcos, Oriol Molins, Naca / Geli, Seuma, Adrià

Gol: 60' 1-0 Dani Delgado

Espectadors: 100

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona