Jornada 24 - El Vila perdona i acaba perdent.

Si no aprofites tu les ocasions que tens ja se sap que el rival a la primera que te marca.

I es el que va passar ahir al camp dels Canyars, durant els primers 25' el Vilafranca va ser amo i senyor del partit desaprofitant clares ocasions de gol, a partir d'aquí es van produir dos canvis primer Marcos lesionat va deixar el seu lloc a Naca i al 31' Dani Delgado també va ser substituït  per lesió per Alabau i es va notar , els locals començaren a tocar la pilota pero sense crear ocasions de gol, fins el minut 44' en la que Gilberto  dintre de l'àrea xuta i la pilota es desviada  per un jugador impossibilitant que Miguel pogués fer res per parar-la, fent 1-0 en un moment psicològic.

En la segona part el Vila va intentar buscar l'empat i també va tenir alguna ocasió pero els jugadors no varen tenir l'encert per fer-li un gol al porter local Marc Ramírez. Cap al final i quant el Vila buscaba l'empat es varen produir algunes ocasions de marcar pels locals, pero en tot moment la defensa i el porter Miguel varen saber refusar-les.

Tot i no fer un bon partit el jugadors del Vila varen saber crear ocasions de gol i va faltar la sort i l'encert que tenim negada aquesta temporada.

S'ha perdut contra un rival directe pero ara es te de pensar ja amb el pròxim rival CF Palamós que també es un rival directe.

DADES TECNIQUES

UE Castelldefels: Marc Ramírez, Santos (83' Marc Martínez), Aleix Camps, Josuè, Uri, Jorge Sánchez, Roky, Gilberto, Cano (78' Gueri) , Nakor (57' Roldan), Sany.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos (25' Naca), Dani Delgado (31' Alabau), Bacaicoa, Oriol Molins, Maldonado (61' Brian).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, Cesar Garcia Peñacoba/Sergio Manjon Villazala

Targetes: Santos, Cano / Bacaicoa

Gol:  1-0 44' Gilberto