Jornada 25 - El Vila guanya i surt de la zona de descens.

Victoria molt important la d'avui davant el CF Palamós, ja que als tres punts li sumem el "goal-average" particular.

El FC Vilafranca a aconseguit avui una victòria molt important davant un rival directe que estarà lluitant per salvar-se, i que juntament amb el resultat dels altres equips implicats en la zona de descens ens han permès sortir de la zona de descens.

Avui els locals tenien la baixa de Marcos que en la prova avanç del partit ja a estat descartat. esperem tenir-lo per la setmana vinet a Balaguer.

El partit a començat mostrant les intencions que tenia el Palamós per aconseguir la victòria avui, ja que als tres minuts Revert a rematat de cap  i el porter local Miguel a pogut desviar la pilota en la punta dels dits a corner. A partir d'aquí els locals han començat a crear ocasions de gol en dos remats idèntics de cap a càrrec de Dani Antolínez, però aquest no han trobat porteria.

Ja estaven com altres partits que creaves ocasions de gol i aquestes no entraven, però la ratxa s'ha trencat quant al minut 44' a la sortida d'un corner Alabau a prolongat la pilota i aquesta a estat rematada pel central Domínguez al fons de la xarxa per fer 1-0 i seguidament anar al descans.

En la segona part de sortida els locals han buscat augmentar la diferencia, i a sigut en Brian qui a engaltat un fort xut al limit de l'àrea gran i aquest a sortit fregant el pal, els visitants han intentat marcar algun gol però l'encert del porter local Miguel a un xut de falta de Ivan Díaz i un altra rematada de Revert que una vegada superat al porter a estat en Domínguez qui aconseguia rebutjar la pilota a sobre de la línia de porteria.

Els jugadors locals en tot moment han tingut el partit controlat fent diversos contraatacs sense ser culminats amb el gol, i aquest a arribat al minut 85' en que Puchi fa una passada a Maldonado i aquest amb una mica de sort aconsegueix batre per segona vegada la porteria visitant fent el 2-0 que donava els tres punts als locals.

Avui s'ha registrat una pobra entrada al municipal, però els pocs que han vingut hauran sortit contents per la victòria aconseguida i que en acosta mes a la salvació.

Avui el Vila a sortit amb la camiseta blanca degut als problemes que te el mister local en Puchi en la vista.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi (86' Masip), Bacaicoa, Oriol Molins, Brian (59' Maldonado), Marquez, Alabau ( 79' Naca).

CF Palamós: Bartrina, David Malo, Raul Calvo, Ivan Diaz (87' Sergio Garcia), Ritxi (54' Batanero), Revert, Cano, Galvez (36' Marc Vila), Biri, Subi, Venzal.

Àrbitre: Raul Calle Martinez, Jesus Mira Garcia / Joel Gurrera Farnos

Targetes: Domínguez (proper partit no pot jugar)/Raul Calvo, Ivan Diaz, Venzal

Gols: 1-0 44' Domínguez, 2-0 84' Maldonado

Espectadors: 100 tirant llarc (2 entrades venudes).