Jornada 26 -  Una setmana mes el FC Vilafranca fa un gran partit i suma tres punts importantíssims contra un rival directe.

Jornada 26 - Una setmana mes el FC Vilafranca fa un gran partit i suma tres punts importantíssims contra un rival directe.

Avui s'ha jugat un partit en el que els dos equips sabien que es jugaven molt mes que tres punts.

Els locals han sortit intentant jugar la pilota del darrera amb passades curtes i buscant a Xavi Gràcia per que aquest culminés la jugada amb precises passades als davanters, cosa que el Vila a controlat en tot moment i a mes a creat jugades de contraatac que portaven el perill a la porteria de Nogues.

Corria el minut divuit i els locals treuen un corner que Iban Parra pentina la pilota i es rematada a gol per Adrià sol de marca 1-0. Precisament el mister havia avisat del perill a pilota parada.

A partir d'aquest moment els locals devien pensar que el partit el tenien guanyat, i es quant el Vila a començat a treure la seva "garra" que els caracteritza i s'han fet amos del partit creant jugades de mèrit per aconseguir marcar algun gol, fins que al minut 33 un gran centre passat es controlat per Marcos i desde el cantó esquerre de l'ària del Balaguer a bombejat la pilota amb tota l' intenció i aquesta s'ha colat per sobre del porter local aconseguint l'empat 1-1.

Arribant-se al descans amb aquest resultat.

Desde l'iniciï del segona temps els jugadors del Vila han sortit a per el partit creant una darrera l'altra jugades de gol sobre tot per la banda dreta, fins que al minut 62 a la sortida d'un corner Ismael remata de cap a gol aconseguint 1-2. El Vila a seguit pressionant als jugadors locals que ja feia estona que no es trobaven a gust, ja que no els i sortia res be i veien com al minut 69 novament Ismael marcaba el 1-3 que mermaba mes la moral dels locals que mica a mica entregaven el partit  i ja al final es feia de penal el 1-4.

Resultat just i que dona molta moral de cara al partit del proper diumenge enfront al Vic, un altre rival directe.

DADES TÈCNIQUES

C. F. Balaguer: Nogues, Bello, Giribet, Egea, Juan, Xavi Gràcia, Adrià (76' Joel), Benet (56' Andreu), Iban, Isaac, Sergi (76' Tito).

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos (75' Tavira), Bacaicoa, Oriol Molins, Maldonado (65' Brian), Márquez, Alabau (70' Naca).

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, Carlos Ferrero Mansilla/Carlos Pérez Amador.

Targetes grogues:  Giribet, Adrià, Tito, Isaac (2) / Naca, Márquez (2).

Gols:   1-0 18'Adrià, 1-1 33' Marcos, 1-2 62' Ismael, 1-3 69' Ismael, 1-4 89' Puchi de penalty.