Jornada 27 - El FC Vilafranca continua ferm  cap a la permanència.

Jornada 27 - El FC Vilafranca continua ferm cap a la permanència.

Un altre partit en que el jugadors locals han realitzat un gran esforç per treure el partit endavant contra un altre rival directe.

Els dos equips sabien el que es jugaven avui  i els dos han buscat la porteria contraria practicant cada un el seu estil de joc.

En la primera part els visitants han sortit molt forts intentant buscar el control de la pilota, però al Vila es defenia amb ordre i creant el seu joc habitual amb passades llargues.

S'han creat jugades de perill en les dos porteries que eren sol ventades pels porters. Els visitants han desaprofitat dos ocasions clares de gol que han sortit fora per poc (el Vila tenia la sort que fins ara no havia tingut). Al minut 26' els visitants s'han avançat en el marcador al rematar Bernat un centre per la dreta fent el 0-1.

Al encaixar el gol als jugadors locals san posat una mica nerviosos i han passat una estona que no els sortia res, quant semblava que el vic augmentaria la seva avantatja, a sigut quant el jugador local Alabau feia al minut 42' l'empat a 1-1, arribant-se al descans amb aquest resultat.

A la segona part i amb el vent a favor el mister local a retirat un defensa i a posat un altre davanter  (Valerio que reapareixia desprès d'una lesió) per mirar d'aconseguir la victòria, i era aquest mateix jugador qui al minut 49' pentinava una pilota que es aprofitada per Maldonado  que xutant creuat estableix el 2-1, els visitants han acusat aquest gol i el Vila a passat a dominar el partit, però al minut 64' el jugador local a vist la segona targeta de manera injusta al deduir la col·legiada que havia tocat la pilota amb les mans. Els locals es quedaven amb deu jugadors i quedava un mon de partit per disputar, en Valerio a passat a jugar de central i a partir d'aquí el jugadors visitants han començat a dominar el partit creant jugades per les bandes  que eren desbaratades ja per l'encert de la defensa  i del porter local.  Quant mes estava dominant el Vic per fer l'empat a sigut quant jugant a la contra al minut 82' Puchi a controlat una pilota al centre del cap i a fet una gran passada a Maldonado qui aconseguia fer el 3-1.

A partir d'aquí els jugadors locals san dedicat a controlar el partit i que anés passant el temps, i a sigut al minut 88' quant el jugador visitant Alexis retallava distancies, arribant així al final del partit.

El millor d'avui a estat el resultat i l'entrega d'aquest jugadors que no donen res per perdut, i que les dinàmiques canvien  i ara el proper diumenge al camp del líder on tenim mes a guanyar que a perdre.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Bacaicoa (45' Valerio), Oriol Molins, Maldonado (84' Masip), Alabau (68' Naca).

U. E. Vic: Buetas, Carrascal, Marc Garcia (58' Alexis), Pla ( 75' Marcel Serra), Hector (82' Albert), Molist, Pol Coll, Solernou, Bernat, Puigdesens, Verdaguer.

Àrbitre: Ana Zardain Lopez, Kabir Frutos Bonache / Luis Angel Carrasco Vázquez

Targetes: Domínguez (2), Valerio / Verdaguer

Gols: 0-1 26' Bernat, 1-1 42' Alabau, 2-1 49' Maldonado, 3-1 82' Maldonado, 3-2 88' Alexis