Jornada 28 - El Vila a jugat un bon partit contra el lider.

Els jugadors del Vila li han plantat cara al lider, i durant pràcticament els 45' primers minuts a estat qui a creat mes ocasions.

En el partit d'avui el Vila tenia mes a guanyar que a perdre, i el jugadors han sortit del primer moment a pel partit, exercint una pressió sobre el jugadors locals que han passat moments de nerviosisme veient que no els sortien les jugades.

Fruit d'aquesta pressió a donat lloc a que el porter local i en una de tantes cessions a ell a fet una errada al xutar i a deixat la pilota al borda de l'ària  i a esta en Puchi qui de cap feia el 0-1 al minut 16'. Cosa que a propiciat que els locals aprestessin mes per a mirar de contrarestar  aquest gol, trobant-se amb un Vila ben posicionat en el camp i anticipant-se a les jugades.

Així fins el minut 42' en el que l'àrbitre a assenyalat una falta al borda de l'àrea , executant-la de manera esplèndida el jugador local Francolí, arribant-se al descans amb empat a 1-1.

En aquesta primera part a les acaballes el jugador del Vila Isma  s'ha lesionat el ombro pel que a tingut que ser substituït, entrant Valerio qui a tingut que jugar de central.

En la continuació l'Olot s'han tingut que esforçar mes per superar al Vila, que en cap moment  a renunciat a l'atac, però la diferència d'un equip i l'altre la marquen amb la seva qualitat els jugadors locals.  Que han començat a crear ocasions de gol que una vegada la defensa  i altres el porter Miguel les desbarataven. Però a sigut al minut 61' quant el davanter local Carlos a fet un gran remat de cap posant la pilota al escaire esquerra de la porteria  de Miguel que no a pogut fer res, era el 2-1.

El Vila en cap moment renunciava a l'atac, i prova es que han entrat al camp en Alabau I Masip dos davanters mes.

Els jugadors locals amb el marcador al seu favor han començat a fer el seu joc i a estat al minut 68' quant Cristino a culminat una jugada de contracop per fer el 3-1. A partir d'aquí els locals han jugat mes tranquils i el visitants buscant retallar la diferència, en una d'aquestes jugades els nostres jugadors reclamaven una pilota que entrava i el defensa la treta amb la mà.

Arribant al final sense moure's el marcador.

Crec que la força gent que havia al camp a gaudit del partit que han disputat i de valent els dos equips.

DADES TÈCNIQUES

U. E. Olot: Oscar, Francolí (89' Edile), Freixa, Peña, Hostench, Abel, Cristino, Raúl (79' Pagès)  Roger, Carlos (85' Mabil), Uri.

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Ismael ( 45' Valerio), Dani Antolinez ( 71' Masip), Puchi, Marcos, Bacaicoa, Naca, Oriol Molins, Maldonado (56' Alabau), Márquez.

Àrbitre: Rafael Diaz Melero, Eduardo Monsonis Benavente / Sergio Castro Sánchez

Targetes: Raúl, Roger / Dani Antolinez, Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins

Gols: 0-1 16' Puchi, 1-1 42' Francolí, 2-1 61' Carlos, 3-1 68' Cristino