Jornada 29 - El FC Vilafranca torna a fer un gran partit i guanya un altre partit molt important per la salvació..

Gran partit el presenciat avui al municipal de Vilafranca, entre dos equips que en tot moment buscaven la porteria contraria.

Partit disputat avui entre dos equips que fan un futbol ben diferent, els locals amb futbol directe i a la contra i els visitants a base de tocar i tocar la pilota al darrera.

Els locals contaven la baixa del mig Antolinez i el mister a tingut que re ubicar  al polivalent Javi González al mig del camp.

El Vila a tingut controlat el partit en tot moment  i en el que la pressió que feien sobre el visitants  els creava moltíssim problemes, tot i que els dos han tingut ocasions per marcar la més clara a sigut pels visitants que en un contraatac i a base de parets s'han presentat sols davant la porteria de Miguel tirant la pilota a fora.

Al minut 23' de partit l'àrbitre pita una falta del jugador visitant Oribe a Brian per donar-li una puntada a la cara, mostrant-li la corresponent targeta groga, tres minuts més tard aquest mateix jugador veu la segona al minut 26' per tallar amb la mà i evitant una passada de l'equip contrari, jugada molt discutida pels jugadors i banqueta visitant.

Amb un home més els jugadors locals han començat a pressionar mes i cada vegada la pilota s'ha apropava mes a la porteria visitant fins que al minut 43' Alabau a encertat a rematar una pilota tova a dintre de l'ària petita fent el 1-0.

Al minut 44' li es ensenyada una targeta groga a Brian cosa que a fet que el mister demanés el canvi avanç del descans entrant Maldonado al seu lloc, evitant que li poguessin mostrar la segona targeta.

Arribant així al descans.

En la segona part el Vila s'ha dedicat a controlar el partit ja que estava al seu favor i amb un home més, però sense renunciar en cap moment a atacar la porteria contraria.

Els minuts anaven passant i els jugadors visitants es trobaven que volien sortir amb la pilota controlada i en tot moment topaven amb la pressió del locals que desbarataven les jugades una darrera altra.

Al minut 74' a estat expulsat l'entrenador visitant Ivan Moreno per protestar reiteradament. I ja a les acaballes del partit a estat quant al minut 86' Aitor Casas a rematat de cap un corner per fer l'empat 1-1, cosa que els visita'ns han celebrat molt (un pel massa algú de la banqueta i alguns de la grada).

Però aquet Vila fins que no pite l'àrbitre el final no dona el partit per acabat a arribat al temps de descompte una pilota que disputa Valerio amb els defenses visitants i els guanya per velocitat marcant el definitiu 2-1, sense donar temps a res mes. Aquest gol a estat molt celebrat pels jugadors locals que s'han fos en una pinya i d'aquesta manera fer callar moltes boques .......

Els visitants s'han queixat molt a l'àrbitre per l'expulsió del seu i que els ha perjudicat, (han de tenir memòria la temporada  2010/2011, en el mateix partit d'avui Vila - Pobla primera part 1-1 amb el Vila amb deu homes i la segona amb 9 homes el Vila resultat final 3-1), i recordem que l'àrbitre d'avui es el mateix que va dirigir el partit de la primera volta.....).

El FC Vilafranca volem demanar disculpes per l'incident que a passat a la mitja part, al regar el camp l'aspersor del davant de tribuna a remullat a varies persones que estaven assegudes a la grada. Avanç del partit el rec a funcionat correctament  i aquest fet a estat motivat per trencar-se el freno retenidor que evita que arribi mes enllà de la línia de camp ( aquest a sigut el que a rebut l'impacta d'una puntada de peu quant a estat expulsat el jugador visitant..

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Puchi, Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins, Brian (44' Maldonado), Marquéz (87' Dani Delgado), Alabau (72' Valerio).

C. F. Pobla Mafumet: Varo, Casas, Juli, Bueno (60' Bertomeu), Carbia, Alfons, Oribe, Abel Rita (69' Forgas), Via, Cunill, Duran ( 73' Vernet).

Ârbitre: Pau Garcia Fuster, Javier Ramos Sánchez / Jordi Canillas Martínez

Targetes grogues: Bacaicoa, Brian / Oribe 2, Via, Cunill

Targetes vermelles: Bacaicoa / Ivan Moreno (entrenador)

Gols: 1-0 43' Alabau, 1-1 86' Casas, 2-1 89' Valerio