Jornada 30 - El FC Vilafranca juga be fins el minut 33' a partir d'aquest minut va anar a remolc  dels locals

Jornada 30 - El FC Vilafranca juga be fins el minut 33' a partir d'aquest minut va anar a remolc dels locals

Els locals demostrarem el lloc que ocupen en la classificació.

El Vila va estar controlant el partit fins el minut 33' en el que Oscar va marcar el primer gol a porta buida després d'una errada en el refús d'una pilota per part del porter del Vila Miguel.

A partir de aquí tot va ser mes fàcil pels locals, ja que el Vila buscava el gol de l'empat i els locals cada vegada rondaven mes la porteria visitant, sentenciant cinc minuts mes tard amb el segon gol marcat per Valderas, arribant al descans amb aquesta diferència.

En la represa el jugadors del Vila intenten retallar diferències, però els locals estan en bon moment de joc i al minut 65' Guzman fa el tercer al treure de manera magistral una falta mes enllà de l'àrea. Ja a les acaballes del partit novament Oscar Muñoz fa el quart.

Partit per oblidar i pensar ja en el proper rival a casa que no es posarà gens fàcil la victòria.

DADES TÈCNIQUES

CE Europa: Leva, Aitor, Victor Duran, Alberto, Guzman (80' Mañosa), Valderas, Romero (49' Fernandez), Lara, Oscar Muñoz, Rovira (69' Delmas), Edgar.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio ( 63' Dani Delgado), Molins, Brian (45' Maldonado), Marquez (45' Alabau).

Àrbitre: Andres Paez Brines, Jose Pujol Cugat/Edgar Ramirez Hens

Targetes: Cap

Gols: 1-0 33' Oscar Muñoz, 2-0 38' Valderas, 3-0 65' Guzman, 4-0 88' Oscar Muñoz