Jornada 26 - El Vila torna a fer un bon partit empatant en el últim minut, però fins que  l'àrbitre no pita el final .......

Jornada 26 - El Vila torna a fer un bon partit empatant en el últim minut, però fins que l'àrbitre no pita el final .......

Avui el Vila a jugat millor que el Palamós i es mereixia com a mínim l'empat.

Per el partit d'avui s'havia treballat de valent durant tota la setmana, ja que es un camp gran i de gespa natural.

El Vila a controlat en tot moment el ritme del partit durant la primera part no deixant que els locals elaboressin jugades, anticipant-se en tot moment i gestionat el control de la pilota i creant jugades de perill.

Però en una badada del porter Marc o habilitat del davanter Arimany, aquest li a pispat la pilota i a marcat el 1-0 a porta buida era el minut 21', acabant-se amb aquest resultat la primera part.

En la segona els jugadors del Vila han sortit a buscar el gol de l'empat, jugant al mateix ritme dels 45' minuts anteriors, i fruït d'aquest bon joc Owono s'anticipa a la defensa i de vaselina perfecta bat al porter aconseguint l'empat a 1-1 al minut 55'. A partir d'aquí els locals han avançat línies per mirar de desfer l'empat  aconseguint-ho al minut al minut 73' fent el 2-1, aquest gol a esperonat als jugadors del Vila que veien com el marcador no era just amb el que estava passant al terreny de joc, ja a les acaballes del partit al minut 87' es Adri qui de fora l'àrea engalta un xut que pilla al porter local avançat i estableix l'empat 2-2, pràcticament ja sense temps més l'afegit, els locals treuen de centre i en tres tocs de pilota deixen la pilota a peus de Revert que dintre de l'ària petita bat a Marc sense que aquest pugui fer res per evitar-ho establint el 3-2 que seria resultat final quant el mes just era com a mínim el repartiment de punts.