Jornada 27 - El Vila fa un bon partit i suma els tres punts contra un rival directe per la permanència.

Avanç de l'inicií del partit s'ha fet entrega al Delegat de l'equip en Pepe Fos, una plaça commemorativa pels 1000 partits que porta realitzant aquesta tasca i al mateix temps s'ha reconegut la tasca feta per en Pep Sauleda durant molts anys fent cròniques del Vila, fent-li entrega d'una samarreta del Centenari signada pels jugadors i un llibre també del Centenari.

Els jugadors locals sortien a disputar el partit sabent de la importància d'aconseguir una victòria, i des de el primer moment no han deixat jugar als visitants, anticipant-se en tot moment i dominant la pilota en el centre del camp i en defensa e intentant jugar-la en tot moment, la Ràpitenca ha estat un equip que volia però no podia i veia com el Vila era superior a ells i més quant al minut 23' veia com era expulsat el seu jugador Munta amb targeta vermella directa per una agressió a un defensa local.

A partir d'aquest moment els locals han passat a dominar amb mes claredat i fruït d'això a arribat el primer gol local al minut 34' al llançar una falta directa en Marcos (en el partit d'anada també va marcar de falta directa) fent el 1-0, a les acaballes del primer temps a estat Eloi qui a robat una pilota a l'últim defensa i a fet un passada a Owono qui a marcat el 2-0 al minut 42', que donava tranquil·litat a l'equip.

En la segona part els jugadors locals s'han dedicat a controlar el partit sabedors de la importància dels punts en joc, l'entrenador visitant quant es portaven pocs minuts a retirat a Raúl Teixidó donant a entendre que donava el partit per perdut i preferia reservar-lo pel següent partit, al minut 70' a estat en Adri qui de fort xut creuat feia el 3-0 que donava tranquil·litat. A partir d'aquí els locals han afluixat el ritme del partit i s'ha vist com es perdien pilotes fàcilment deixant que els visitants arribessin a la porteria de Marc i a estat al minut 82' quant Pino a fet el 3-1, arribant al final amb aquest resultat.