Jornada 29 - Els Vila suma els tres punts en joc i es situa en zona tranquil·la.

En un mal partit dels dos equips, els locals aconsegueixen el gol de la victòria en la execució d'una falta de fora de l'àrea per part de Adri.

Fotografia de Felix Sancho

En el partit d'avui on el dos equips estan lluitant per eludir el descens de categoria, tots dos sabien el que es jugaven i axó a pesat molt en el jugadors dels dos equips, que en una primera part molt fluixa a penes han inquietat la porteria rival, donant la sensació com si l'empat també els i valia.

En la segona a continuat tot igual encara que els locals semblava que volguessin buscar la victòria, però ni uns ni altres creaven ocasions de gol, ja a les acaballes del partit ha estat Adri qui desprès d'una bona jugada ha xutat i el porter a aconseguit aturar la pilota evitant el gol, poc després al minut 89' l'àrbitre pita una falta uns tres metres en la frontal de l'àrea, al moment el mister local li diu a Adri que la xuti ell, fent-ho així i posant la pilota fora de l'alça'ns del porter visitant que només ha pogut fer que mirar com entrava en la porteria aconseguint el 1-0 que donaria tres punts molt importants.

Amb aquesta victòria l'equip afrontarà el proper partit amb mes tranquil·litat.