Jornada 30 - El FC Vilafranca suma un punt i fa un pas important per aconseguir la permanència.

Jornada 30 - El FC Vilafranca suma un punt i fa un pas important per aconseguir la permanència.

El Vila fa un gran treball en defensa i es mostra superior en plantejament i intensitat del partit, desbaratant qualsevol intent d'aproximació a la porteria de Marc Ramírez.

Durant la setmana s'havia preparat aquest partit sabent que el Cornellà es un equip de la part alta i que feia bon futbol, per axó el cos tècnic a intentat mentalitzar als jugador de la importància que es treballar com equip, i que tots defenen i tots ataquen.

Els locals només començar el partit han intentat guanyar l'esquena de la defensa del Vila a base de passades llargues, però s'han trobat avui amb una defensa que ha sabut desbaratar-les totes, i a mesura que passava el temps els homes de mig del camp i la davantera recuperaven pilotes i creaven molts problemes a la defensa local i el porter tenia que fer varies sortides per tallar els avenços del Vila. Acabant-se la primera part amb bones sensacions i sense problemes en la porteria de Marc.

D'entrada en la segona part el Vila fa un canvi entra Lora i surt Vargas que havia rebut una trompada al cap i no recordava que estava fent, els locals també fan dos canvis ja que l'entrenador veia com el Vila era superior a ells. Els nostres continuaven amb el seu joc es a dir un bon plantejament i una intensitat constant que feia que els locals comencessin a posar-se nerviosos a mida que passaven els minuts, i feia que tots volien anar a solucionar el partit deixant espais en defensa per a que els jugadors del vila fessin contraatacs perillosos que d'estar encertats els jugadors el resultat podia haver sigut un altre.

Els locals nomes han creat problemes en la porteria de Marc a les acaballes del partit a base de corners, però avui no tenien el dia, acabant-se el partit amb el resultat inicial.

Ara ja toca pensar en el partit del proper diumenge que serà contra el Santboià, rival directe per la permanència.

Fitxa del partit: 

Fotos: {gallery}web/2013/temporada2013_2014/CORNELLAUD-FCV-23-03-2014{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona