Jornada 32 - El F. C. Vilafranca treu un punt de la Bòbila i està mes a prop de la permanència a tercera divisió.

El treball en equip, un gran gol de Santi Triguero i les bones intervencions del porter Marc fan que el Vila sumi un nou punt.

Partit disputat avui al municipal de la Bòbila de Gavà entre dos equips que en tot moment han buscat la victòria, creant ocasions en les dos porteries.

Els locals sabien que es jugaven molt en aquest partit i de sortida han intentat portar el control del partit cosa que no han aconseguit ja que el jugadors del Vila estaven ben posicionat i en la majoria de jugades s'anticipaven al contrari.

Les jugades de perill per part dels locals la majoria han sigut en entrades per les bandes i a pilota aturada.

Al minut 10' els locals treuen una falta a l'alçada del mig camp del Vila i en una jugada aparentment sense perill l'àrbitre pica penal per subjectar a un contrari en el moment d'anar a rematar, aquest es tirat per Uri aconseguint el 1-0. El Gavà a intentat augmentar el marcador però s'ha topat cada vegada amb la defensa i el porter Marc que desbarataven totes les jugades. El jugadors del Vila cada vegada es trobaven mes còmodes en el camp, al minut 25' entra al camp en Boira substituint a Creixell que tenia una targeta, a partir d'aquest moment el Vila s'ha fet l'amo del mig del camp, quatre minuts mes tard al 29' es Adri qui fa una bona passada a Santi Triguero qui anticipant-se a la defensa i veient la sortida del porter local des de fora l'àrea li pica la pilota per sobre aconseguint el gol de l'empat, poc desprès a estat el mateix Triguero qui ha estat a punt de marcar al rematar una bona centrada de Vargas, un defensa local a tret la pilota de sota el pals, arribant ai xins al descans.

En la segona part el Vila a sortit a buscar el segon gol i a poc de començar a estat Eric qui a rematat un corner i la pilota la recusada el travesser, els locals també han tingut la seva ocasió en la rematada de cap d'un corner que a estat desviada en una espectacular aturada per Marc, els dos equips han buscat el gol creant varies ocasions de perill però sense materialitzar-ne cap mes, arribant ai xins al final del partit.