Jornada 33 - El FC Vilafranca perd a casa i deixa escapar tres punts contra un rival directe.

Partit el disputat avui entre dos equips situats al mig de la classificació i que es jugaven tres punts importantíssims de cara la permanència.

El partit a començat amb un intent per part dels dos equips d'agafar el control del mateix, fent una constant pressió en totes les línies i evitant la precisió en les  passades, qui buscava mes la porteria rival eren els locals que han tingut alguna que altra ocasió, però mica a mica eren els forasters que anaven controlant el mig del camp i gestionant millor el control de pilota, però a estat el Vila qui al minut 22' s'avançà en el marcador al rematar per dos vegades Adri un bon centre de Javi González fent el 1-0, els visitants han acusat el gol i han passat uns moments de descontrol cosa que els locals no han sabut aprofitar, ja que semblava que s'avia aconseguit marcar i ara a veure-les venir, però el Castelldefels tenia clar el que tenia de fer i a base de tornar a recuperar el control del mig del camp han començat a crear ocasions i quant ja semblava que acabava el partit en una jugada en la que el porter Marc rebutja una pilota amb el peu aquesta rebota amb els visitant Gilberto amb tant mala fortuna que aquesta entra dintre de la porteria aconseguint així el gol de l'empat a 1-1al minut 45', acabant-se ixi'ns la primera part.

En la represa han sigut els visitants qui han creat la primera ocasió de gol en l'execució d'una falta i que a punt han estat de marcar, el Castelldefels semblava que donava per bo l'empat i a començat a defensar-se amb ordre veient que el Vila avançava línies i tornaven a crear múltiples ocasions de gol, cosa que els visitants aprofitaven per respondre en contraatacs molt perillosos, a les acaballes del partit quant tothom donava per bo l'empat a arribat el gol visitant a la treta d'un corner i en despista defensiu a estat Marc Martínez qui a remata tot sol aconseguint el definitiu 1-2 al minut 82', a partir d'aquí i fins al final domini local amb un intent d'aconseguir quelcom positiu però sense aconseguir-ho.

Fitxa del partit.

Fotografies @lapreviafcv:  {gallery}web/2013/temporada2013_2014/FCV-CASTELLDEFELSUE-13-04-2014{/gallery}