Jornada 32 - El Vila fa un gran primer temps en el que hauria pogut sentenciar el partit.

Un altre partit important contra un altre rival directe, al que li guanyes el "goal-average" particular.

Partit en el que els dos equips es jugaven molt, de començament els jugadors del Vila i seguint les pautes marcades pel mister Puchi (que tot i no poder dirigir personalment l'equip vol estar al costat del jugadors en aquests moments tant importants), i els jugadors se senten mes motivats encara.

D'inici el Vila comença pressionant al rival i als segons es Maldonado qui te una ocasió clara en u contra u, regalant-li la pilota al porter, els locals acusen aquesta jugada i es troben nerviosos cosa que propicia un altra jugada semblant a l'anterior i es Alabau qui tampoc sap materialitzar la jugada de u contra u. Però el gol es veia que no tardaria en arribar ja que Maldonado entrava cada vegada per la seva banda creant molt de perill, cosa que al minut 25' i després d'una gran passada de Dani Antolinez a l'espai per Maldonado es aquest qui engalta un fort xut creuat fent el 0-1, els locals se les veien per parar les entrades en pilota controlada dels visitants, cosa que al minut 34' es Alabau qui fa el 0-2 (precisament el dos que havien fallats les dos jugades inicials). Els locals intenten sortir jugant la pilota del darrera però es topen cada vegada en la pressió visitant que els impedeix fer el joc que volen, ja al final del primer temps en una falta d'estratègia de les que es fan en l'entreno, Puchi passa a Javi González qui en un gran xut de fora l'àrea obliga al porter Imanol a fer una gran aturada enviant la pilota a corner.

A la represa els locals fan dos canvis, modificant posició de jugadors i fent un joc mes directe, cosa que el i dona profit ja que al minut 59' es Quim Solano qui fa el 1-2 (segons els jugadors es prepara la pilota amb la ma), si no pita l'àrbitre no val per res.

El Vila continua fent el seu joc però les sensacions ja no son les mateixes, es perden moltes pilotes al mig del camp i les segones jugades son pels jugadors locals, que cada vegada posen a prova al porter Miguel que evita en varies ocasions el gol de l'empat.

Quant tot semblava que es podria acabar el partit amb 1-2 es al minut 86' quant Urbano xuta de fora l'àrea un xut creuat que toca el pal i entra dintre la porteria de Miguel aconseguint l'empat 2-2.

En el temps de descompte qualsevol dels dos equips hagués pogut decantar la balança al seu favor.

Al final repartiment de punts (dos punts perduts que ens anirien força be si....) que deixa les coses mes o menys iguals que estaven.

DADES TÈCNIQUES

UE Vilassar de Mar: Imanol, Navarro (68' Serradell), Molina, Peque, Jonathan (45' Aitor), Uri Serra, Edu, Urbano, Quim Solano, Alex, Luque (45' Barry).

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins, Maldonado (78' Brian), Márquez (87' Valerio), Alabau (84' Naca).

Àrbitre:  Oscar Bergada Braña, Severiano Ramos Manzaneque / Juan Varo Lopez

Targetes: Peque, Aitor / Bacaicoa

Gols: 0-1 25' Maldonado, 0-2 34' Alabau, 1-2 59' Quim Solano, 2-2 86' Urbano