Jornada 33 - El FC Vilafranca guanya i està mes prop de la permanència.

El mister Vilafranquí en Puchi tot i no estar al cent per cent està al costat de l'equip.

El partit d'avui es presentava com un partit "trampa", els locals estan jugant-se la permanència i el visitants estant a la meitat de la taula, venien amb baixes importants i sense l'entrenador, però al no tenir cap pressió et poden complicar el partit.

D'entrada els locals han començat pressionat i marcant el ritme del partit, sempre deixant que el rival sortirà tocant la pilota al seu camp. Els locals eren coneixedors que tenien mes alçada que el rival i era qüestió d'aprofitar les jugades a pilota aturada.

Ha sigut al minut 9' quant a la sortida d'un corner tret per Puchi, Valerio al primer pal fa una prolongació de la pilota al segon on Oriol Molins remata a gol fent 1-0. Axó a donat serenitat als locals que han deixat jugar la pilota al Rubí fins que arribaven a les proximitat de l'àrea on la defensa local s'ha mostrat superior als davanters visitants, així fins el descans.

En la segona part a començat igual que la primera i a esta al minut 53' quant a la treta d'un altre corner per part de Puchi, novament es Oriol Molins qui remata de cap fent el 2-0 que ja donava molta tranquil·litat  als locals,  que s'han dedicat ja a controlar el resultat  que a la fi era el mes important.

Victoria treballada que dona tres punts molt importants de cara a l'enfrontament de la propera setmana contra el Júpiter, equip que te molta necessitat de punts per a poder sortir de la zona de descens.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio (66' Maldonado), Oriol Molins, Brian (52' Márquez), Alabau (81' Guti).

U. E. Rubí: Juammi, Kiki, Carroza, Roger, Gallar, Raventós, Blanchart, Adri Hernández (75' Albert Mas), Rafa (66' Adri Diaz), Joshua (85' Eros), Molina.

Àrbitre: Victor Caballero Leon, Jose Maria Rodríguez Enrique / Pol Roig Portell

Targetes:  /Gallar

Gols: 1-0 9' Oriol Molins, 2-0 53' Oriol Molins