Jornada 34 - El FC Vilafranca tindrà d'esperar per assegurar la permanència.

Jornada 34 - El FC Vilafranca tindrà d'esperar per assegurar la permanència.

Queden quatre jornades i el Vila depèn de si mateix per assegurar la permanència.

Els  locals amb mes necessitats guanyen un partit en el que han posat moltes ganes  i il·lusió, i a mes també superen en el gol averaig al Vila.

Partit molt igualat de començament en el que els dos equips han jugat sense contemplacions a l'atac, tenint l'ocasió mes clara en Domínguez qui controla una pilota dintre de l'àrea i a la mitja volta engalta un fort xut  al que li respon el porter local amb una gran aturada.

Avanç de la mitja part i a la sortida d'un corner tret pels locals la pilota es mal rebutjada per la defensa del Vila, enviant la pilota a peus de Romo qui amb molta tranquil·litat creua la pilota al fons de la porteria de Miguel aconseguint el 1-0.

En la represa son els locals el que prenen l'iniciativa i mica a mica van marcant el ritme del partit, tenint per mitja de l'espigat jugador Elhadji dos ocasions per marcar primer un  remat que va fora i la segona en un xut d'un company que va al travesser i seguidament a porta buida i a menys d'un metre remata de cap i la pilota surt per sobre del travesser. Al moment resposta del Vila en la que Alabau sol davant del porter local remata mal a les mans del porter.

El segon gol arriba al recuperar els locals una pilota al centre del camp i agafar descol·locada la defensa (els jugadors del Vila reclamaven fora de joc del jugador que a marcat el gol), es aprofitada per Elhadji per batre a Miguel aconseguint el 2-0 que donava mes tranquil·litat a l'equip local.

Ja en el temps de descompte i quant el Vila estava buscant marcar algun gol, a estat novament Romo qui aconseguia el 3-0.

 

DADES TÈCNIQUES

CE Júpiter: J. Albert, Mechi, Peter, Masa, Santolalla, Elhadji, Romo, Israel (63' Serrano), Velillas (71' Toni), Guille (81' X. Valls), Sergi.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael (51' Márquez), Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio, Bacaicoa, Oriol Molins (69' Naca), Maldonado ( 59' Alabau).

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez, Adrià Navarro Martínez / J. Ramon Rodríguez Abadal.

Targetes: Israel, Velillas, Romo, Serrano / Bacaicoa, Javi González, Márquez

Gols: 1-0 40' Romo, 2-0 80' Elhadji, 3-0 89' Romo

Espectadors: 150

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona