Jornada 35 - El FC Vilafranca per a casa i es complica la permanència.

Així i tot continua depenent de si mateix per aconseguir mantenir la categoria.

Abans del partit els jugadors d'ambdós equips han fet el passadís d'honor a dos equips del Benjamí i Prebenjamí de la FE A. Vilafranca que s'han fet amb els seus respectius campionats.

Partit disputat avui dimecres dia 1/5 a les 12 hores i on l'equip local no a sabut portar el ritme del partit. La Gramenet que no es jugava res a estat mes tranquil a sobre el terreny de joc. Es creaven ocasions per les dos bandes i en tot moment els dos equips buscaven la porteria contraria, però sense molta eficàcia.

Els visitants s'han avançat al minut 28' al engati llar un fort xut de fora l'àrea a un refús de la defensa local, aconseguint el 1-0. Els visitants no han tingut temps de disfrutar l'avantatja aconseguida, ja que al minut 30' Puchi a fet una passada a l'esquena de la defensa perquè Maldonado fes de xut creuat l'empat a 1-1, arribant-se al descans ai xins.

En la represa tot a continuat igual domini altern sense eficàcia de cara a porteria, quant semblava que tot acabaria en empat, a sigut al minut 86' quant en una pilota mal refusada per la defensa local la controla un altra vegada Pedrito dintre de l'àrea i de xut creuat fa el 1-2, que servia que a que el visita'ns s'emportessin els dos punts.

Ara toca anar a buscar diumenge vinent els tres punts per assegurar la permanència.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Dani Antolinez (86' Guti), Puchi, Marcos, Bacaicoa (66' Valerio), Oriol Molins, Maldonado (80' Ismael), Márquez, Alabau.

UD Gramanet: Marc, Borja, Marc Esteban, Estelles, Payan, Toneu, Pedrito, Libo, Fontanella, Morales (89' Guille), Anselmo (58' Ranchal).

Àrbitre: Fco. Javier Pazo Mora, Sergi Lopez Freixa / Juan C. Blasco Pastor

Targetes: Bacaicoa, Valerio / Fontanella

Gols: 0-1 28' Pedrito, 1-1 30' Maldonado, 1-2 86' Pedrito