Jornada 37 - El FC Vilafranca fa els deures i continuarà una temporada mes a tercera divisió nacional.

Desprès de l'empat al camp de la Montañesa i amb el resultats de avui, es tenia de guanyar per assegurar la permanència i així s'ha fet.

Partit jugat aquesta tarda on el FC Vilafranca si jugava molt, ja que sabia el resultat dels altres equips i necessitava guanyar per assegurar la permanència, el mister, els jugadors i el públic en general sabien el que si jugava avui.

El partit s'ha iniciat fent cada equip el joc que fan habitualment, es a dir el Vila fent futbol directe i el rival sortint jugant la pilota del darrera, tots dos han creat ocasions de perill que han estat resoltes pels porters o la defensa. els visitants sortien jugant la pilota de l'àrea de ells i els locals pressionat la sortida.

Ja al minut 24' els mister local fa un canvi retirant del terreny de joc a Dani Antolinez que encara acusava l'esquinç de turmell, entrant en el seu lloc Valerio, passant Maldonado al mig del camp, s'arriba al descans sense gols.

En la represa de la segona part els locals sabent que tenien de donar-ho tot per treure el partit endavant, i que el rival en qualsevol moment podia marcar, han incrementat la pressió al rival i aviat han trobat la recompensa que buscaven marcant al minut 53' el 1-0 obra de Oriol Molins, cosa que ha tranquil·litzat als jugadors locals, moment en el que el mister local fet un altre canvi per reforçar el mig del camp, retirant a Alabau i entrant en el seu lloc Márquez.

El Vila cada vegada estava arribant mes a la porteria de Aleix qui les sol venta amb encert, però a estat al minut 63' quant Valerio a encertat a fer el 2-0 que donava la serenor al jugadors locals per afrontar la resta de partit. Al minut 74' a entrat Guti per Maldonado reforçant encara mes el mig del camp, ja que el Gavà en cap moment a baixat el braços.

Quant l'àrbitre a xiulat el final del partit, els jugadors, cos tècnic han celebrat aquesta victòria molt ja que significava que el FC Vilafranca continuava una temporada mes a la tercera divisió nacional, a l'espera de l'última jornada al camp del Cornellà, que passi el que passi el degà del futbol penedesenc continuarà a tercera.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Roberto, Javi González, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez (24' Valerio), Puchi, Marcos, Bacaicoa, Oriol Molins, Maldonado ( 74' Guti), Alabau ( 56' Márquez).

C. F. Gavà: Aleix, Juanito (74' Unzue), Alegre, Vivó, Erik (74' Alberto), Uri, David, Zurita (62' Cervantes), Sergi Navarro, Boira, Aitor Montfort.

Àrbitre: Israel Gómez Hernández, Josep Oriol Pérez Seto / Salvador Tomàs Lopez

Targetes grogues: Alabau/ Unzue, Montfort

Gols:1-0 53' Oriol Molins, 2-0 63' Valerio