Jornada 38 - Darrera jornada del campionat de lliga i de pur tràmit pel FC Vilafranca

Partit on els locals es jugaven l'opció a quedar campions si fallava l'Olot, cosa que no va ocórrer.

Els locals varen sortir amb l'obligació de guanyar el partit, i d'inici varen crear varies ocasions de gol, i al minut 5' en un xut de fora l'àrea Civil feia el 1-0, a partir d'aquí els dos equips es dedicaren a tocar la pilota al centre del camp.

En la segona part el mateix de la primera al minut 61' es Luis qui de fort xut dona al travesser i la pilota rebota amb el porter entrant dintre la porteria aconseguint el 2-0.

D'aquí fins al final tots escoltant el resultat del Olot per saber si aconseguirien ser campions, cosa que no va poder ser ja que amb l'empat tenien prou.

En Dani Delgado va jugar ahir el seu últim partit com a jugador actiu, ja que es retira de la pràctica del futbol, i també coincidia amb el darrer partit dirigit per l'àrbitre Abraham Martínez qui també es retira de l'arbitratge.

A partir d'ara toca treballar molt dins del si de l'entitat, ja que com be a anunciat l'actual president ja no seguirà al front del FC Vilafranca, per problemes personals, i que en principi algun soci (Joan Soler) ja està buscant membres per encapçalar una nova directiva.

DADES TÈCNIQUES

UD Cornellà: Iñigo, Lara, (75' Pep Caballè), Franco, Capó, Israel, Dani Martí, Didi, Luis, Xavi Civil, Pla, Juli.

FC Vilafranca: Roberto, Javi Gonzàlez, Domínguez (45' Puchi), Ismael, Dani Antolínez, Guti, Valerio (74' Dani Delgado), Bacaicoa (45' Oriol Molins),Naca, Brian, Màrquez.

Àrbitre: Abraham Martinez Saez, Carlos Ferreiro Mansilla / Diego Ricci Gonzàlez.

Gols: 1-0 5' Civil, 2-0 61' Luis