Jornada 4 - El FC Vilafranca es veu superat per un bon Santfeliuenc.

Jornada 4 - El FC Vilafranca es veu superat per un bon Santfeliuenc.

Desprès de fer una primera part molt bona, el Vila a marcat el 1-0 i a partir d'aquí no a sabut gestionar el ritme del partit i s'ha vist superat en el joc i en el marcador per un equip que a posat mes ambició per la victòria.

El partit d'avui a tingut dues cares ben diferent , una primera fins el gol on es veia un Vila amb les idees mes clares i amb ganes de marcar, però a sigut marcar el gol i començar a mostrar sin tomes de cert nerviosisme , deixant que el Sanfeliu comences a dominar el centre del camp on totes les pilotes eren guanyades pels seus jugadors que veien com podien treure quelcom positiu, fruit d'axó a arribat el gol de l'empat desprès d'una errada en defensa.

A partir d'aquí els jugadors del Vila s'han vist superats en tot moment pel bon joc i posicionament dels jugadors visitants que no tenien prou amb l'empat i en lloc de defensar els resultat amb continuat buscant el gol que els donés la victòria, que a arribat a pilota parada en un remat de Arcos a les acaballes del partit i ja no s'ha tingut temps per fer res més.

Tres punts perduts avui i que es tenen d'intentar recuperar el proper diumenge al camp de la Gramanet.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Bacaicoa, Alex, Oriol Molins, Puchi, Marcos, Rubén (45' Valerio), Boira (73' Dani Antolinez), Lora (55' Kako).

FC Santfeliuenc: Santi, Fabry, Alberto, Pere, Ortiz (71' Arcos), Joserra, Maldo (83' Cristian), Bolaños, Eric, Gordillo 63' Tena), Edgar.

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros, Julian Villaseñor, Julian / Josep Barceló Prats

Targetes: Alex (2) / Ortiz, Bolaños, Edgar.

Gols:    54'  1-0 Bacaicoa, 66' 1-1 Edgar, 87' 1-2 Arcos

Espectadors:  175

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona