Jornada 5 - El FC Vilafranca aconsegueix la primera victòria a fora de casa.

Jornada 5 - El FC Vilafranca aconsegueix la primera victòria a fora de casa.

La penya jove del Vila segueix venint als desplaçaments, animant en tot moment a l'equip i els jugadors al final del partit els han agraït el suport.

Avui era un partit complicat, venies d'una derrota a casa i era molt important aconseguir sumar els tres punts avui. Els jugadors han sortit mentalitzat per afrontar aquest partit i amb ganes d'emportar-se els tres punts cap al Penedès.

En un partit que el Vila a dominat de principi a fi, a sabut jugar-li en tot moment a la Gramanet, fins i tot amb  dos jugadors menys a perdonat varies jugades de gol.

Aquesta victòria a de servir per donar moral a la plantilla i afrontar el partit del proper diumenge contra el líder de la classificació la Montañesa.

DADES TÈCNIQUES

UD Gramenet: Juanmi, Franco, Eric, Victor, Pol (45' Rangel), Edu Soler, Juanito (62' Pedro), Hèctor (75' Iborra), Pep, Matías, Quique.

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Bacaicoa, Font, Oriol Molins, Dani Antolinez (85' Valerio), Rubèn (71' Kako), Marcos, Santi Triguero (87' Lora).

Àrbitre: Hèctor Robas Bondia, Kevin Jiménez Fernández / Arcadi Altemir Vidal

Targetes: Franco, Rangel / Bacaicoa (2), Font (2), Oriol Molins, Valerio

Gols: 13' 0-1 Boira, 18' 0-2 Santi Triguero, 61' 0-3 Santi Triguero, 80' 1-3 Javi González (pp).

Espectadors: 250

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona