Jornada 6 - El FC Vilafranca guanya el primer partit a fora

Desplaçament a Palamós i victòria en un partit dominat de principi a fi..

A priori era un partit que el FC Vilafranca li tenia molt de respecte tant en la part esportiva com per l'ambient que poguéssim tenir degut al famós partit jugat a Vilafranca fa dues temporades, on el CF Palamós va perdre la categoria.

Destacar la bona rebuda per part del delegat senyor Antonio Suñer, dels directius i afició locals (tribuna) que en tot moment es varem comportar correctament.

De la penya del darrera la porteria dir només que en Vilafranca voldríem tenir-ne una que animés durant tot el partit, sempre guardant les formes i de la pancarta "Vilafranca ni oblit ni perdó" sense comentaris.

Pel que fa a el partit dir que en tot moment va estar controlat pel Vila i que varen saber portar el ritme que els convenia. Durant la primera part ja s'hagués pogut marcar en ocasions de Valerio, Brian etc., i cap per part d'ells.

En la segona es va produir el canvi de Dani Delgado per Valerio i tot va seguir igual ocasions pesl visitants Marcos, Dani Delgado, Antolinez etc.i cap d'ells.

Al minut 10 d'aquesta segona part Brian demana el canvi per cansament i que sortia d'una lesió, mentre es demana el canvi en un contraatac el mateix Brian xuta creuat la pilota dona al pal i entra en la porteria de Bayona significant el 0-1, una vegada celebrat el gol s'el canvia pel Dani Antolinez. Cap al final el jugadors locals varen apretar per veure si podien igualar el partit, sense xutar cap vegada a porteria.

DADES TÈCNIQUES

CF Palamós: Bayona, Chicho, Marc Vila (65' Peque), Batanero, Almendros, Ritxi (59' Sergio Garcia), Javi Revert, Cano, Narcis (70' Cuenca), Subi, Venzal.

FC Vilafranca:  Miguel Ramos, Javi Gonzalez, Dominguez, Raul Calvo, Puchi, Marcos, Valerio (45' Dani Delgado), Bacaicoa, Oriol Molins, Font ( 78' Ismael), Brian (56' Dani Antolinez).

Àrbitre: Raul Calle Martinez, Juan Carlos Blanco Pastor/ Alberto Madrigal Lopez

Targetes:  Grogues: Narcis, Venzal -

Vermella: Gonzalez Garcia

Gol:  56' 0-1 Brian

Espectadors:  225 espectadors