Jornada 7 - El FC Vilafranca continua fort a casa.

Després de les dues setmanes sense jugar, la baixa d'un gran jugador, el dega del Penedès continua sent l'únic equip de la categoria que no li han fet cap gol a casa.

Partit esperat amb molta expectació desprès de les dues setmanes sense competició l'equip a respost molt be, segurs en defensa i amb constants contraatacs, en una d'aquestes arribades al minut 22' Naca a encertat a posar la pilota al fons de la xarxa del CF Balaguer.

Aquest equip a intentat agafar el comandament del centre del camp on es notava la qualitat d'en Xavi Gràcia que a basa de tocs curts i xuts de falta.

En la segona part la tònica a sigut la mateixa amb mes ocasions en jugades de l'equip local, i rematades sense convicció dels davanters visitants, arribant al final amb una ocasió visitant com a rel d'un rebuig d'un jugador local que es rebutjat amb el peu pel porter Miguel.

 

DADES TÈCNIQUES:

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio, Bacaicoa (82' Ismael), Oriol Molins, Font, Brian (15' Naca)(73' Guti).

CF Balaguer: Nogués, Besora, Giribet, Ruben Egea, Jerson, Xavi Gràcia, Jony (81' Adrià), Benet, Iban Parra, Isaac, Sergi (81' Didac).

Àrbitre: Hector Robas Bondia (Baix Llobregat), Ruben Martin Tarrio/Joan Ponce Moreno

Targetes:  Guti, Bacaicoa, Font / Iban Parra, Ruben Egea, 2 Benet

Espectadors: 175

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona