La valentia del Vilafranca a la segona part li dona tres punts molt treballats.

1
2
Balaguer
Vilafranca

- Després d’una fluixa primera part i d’anar perdent 1-0, a la segona es va jugar amb quatre davanters i es capgira el marcador.

La primera part va ser fluixa, amb poques oportunitats de gol, ni per un ni per l’altre equip tot i que la pilota va sovintejar les àrees. Al primer temps va arribar el gol local i a la segona el Vilafranca va posar pólvora a l’atac i com a premi es va endur tres punts molt treballats.

(veure fotografies al final de la crònica)

Respecte entre els dos equips

No es pot dir que es veies una gran primera part de futbol, ni per un ni per l’altre equips. Els locals portaven la iniciativa i s’apropaven mes sovint a porteria contraria que no pas el Vilafranca, tot i així, no es donaven oportunitats de gol, de fet els porters poca feina van tenir, ja que les defenses van treballar de valent quan els davanteres de l’altre equip s’apropaven a l’àrea. Vàrem anotar un xut d’Eitan als 31 que molt bé va parar Nogués i tres minuts mes tard arribava el gol local. Sosa va lluitar una pilota prop del corner dret i va centrar al punt de penal on hi havia Esteve que lliure de marcatge va rematar de cap lluny de l’abast de Saperas, resultat en que acabaria la primera part ja que poca cosa mes es pot comentar dels primers quaranta cinc minuts.

Segona part: un altra Vilafranca

De ben segur que a raó del que es va veure a la primera part, Puchi va decidir fer canvis. Va canviar a dos jugadors i va fer algunes modificacions tàctiques, de manera que la cosa va canviar, ja que el Vilafranca mica en mica es va fent amb les regnes del partit, ja no mes sentia tant dominat com a la primera part i seguint amb la tònica dels primers minuts, no hi havien oportunitats de gol. Va passar un quart d¡hora i veient que el partit estava controlat però que s’anava perdent va decidir potenciar l’atac, va posar quatre davanters i va obligar al Balaguer a procurar defensar mes i oblidar-se una mica de l’atac. Com que la pilota sovintejava la porteria local, va arribar l’empat. Una pilota a la frontal es arreplegada per Eitan que clava un fort xut per l’escaira, sense que el porter podes fer-hi res i set minuts mes tard, s’escapa Alabau i quan anava a entrar a l’àrea es agafat. La falta la xuta Puchi, superant la barrera i clavant la pilota per la mateixa escaira de la porteria local. Van ser dos grans xuts que van mereixes dos grans gols.

Al final tres punts per un Vilafranca que per primera vegada aquesta lliga guanya dos partits seguits i que es posiciona a la part mitja alta de la taula a tant sols nou punts de la salvació.