El Vilafranca guanya un gran derby en el que els dos equips van buscar la victòria.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
3
2
Vilafranca
Vilanova

 

- Penals, pals, jugades dubtoses, gols i un gran ambient a la grada van fer que es veiés un derby dels d’abans.


Una bona quantitat d’afeccionats tant de Vilafranca com de Vilanova, menys dels que mereix un derby, es va juntara per gaudir d'aquest partit entre dos equips que en tot moment van buscar la victòria, de manera que un i altre van tenir ocasions de gol molt clares, mes pel Vilafranca que pels locals i quan semblava que el partit s’acabaria amb empat, un regal va permetre que el degà penedesenc sumes tres punts.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

El Vilanova s’avença al marcador


El respecte que es tenien els dos conjunts, va portar a que els primers minuts fossin de tanteig, joc amunt i avall,  sense oportunitats clares de gol, centrades, corners i poca cosa mes, però es va als 18 i una bona combinació de la davantera del Vilanova fa que arribi la pilota a Pitu que xuta i l’esfèrica va al pal i aquesta de rebot va a Carlitos que marca. Als 20 hi ha unes mans d’un defensa vilanoví dins l’àrea, però el col·legiat no aprecia penal. Corria el 32 i una pilota prolongada sobre Alabau fa que arribi l’empat que ja no es mouria fins la segona part malgrat tenir el Vilafranca alguna oportunitat mes.

 

Segona part animada

 

Al segon temps i de sortida el Vilanova te dues oportunitats en una falta i en un xut d’esquena a porteria de Valldosera i al mateix temps el Vilafranca en va tenir també dues, una primera als 50 quan en una falta treta per Rubèn Ortiz, Mañosa desvia amb el cap i Mario ha de fer una gran parada per evitar l’autogol i l’altre als 64 un remat de cap al pal de Bacaicoa que havia pujat a rematar una falta. El Vilafranca buscava el gol i el Vilanova tenia uns bons moments de joc, fins i tot un gol anulat a Forzinetti. Als 67 pilota al pal en un atac acabat per Enric i que de ben poc  Valerio no converteix en gol i als 70 centrada al segon pal de Rubèn Ortiz i Enric de cap i venint del darrera marca el 2-1. S’havia fet el més difícil, capgirar el marcador, però tant sols quatre minuts després arriba un discutit penal en el que després de rematar de cap Sergio Pérez és víctima d’una empenta que l’àrbitre interpreta com a penal. El llença Pitu i marca l’empat. Estàvem prop del 75 i semblava que ja no es mouria el marcador, però una errada/idecissió defensiva de Valldosera i Sergi Pérez  es aprofitada per Puchi per marcar el definitiu 3-2 i ja en temps de descompte és Pera Costa qui està a punt de fer un altre gol però la sortida del porter ho evita.

Evident cara llarga pels vilanovins que van tenir l’empat al seu abast i alegria pels vilafranquins que cada vegada estan mes a prop de la salvació.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca      3

Vilanova        2

 

Vilafranca: Saperas, Moya, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Dani, Aleix, Enric, Carrión (Costa 83’), Ginés, (Valerio 59’), Alabau (Roca 79’) i  Puchi.

Vilanova: Mario, Aleix, Sergi Pérez (Einard 83’), Valldosera, Sergi Diaz, Pitu, Mañosa, Marcos, Acosta (Kiki 74’), Carlitos i Gascón (Forzinetti 54’)

Gols: 0-1 Carlitos (18’). 1-1 Alabau (32'). 2-1 Enric (70’). 2-2 Pitu de penal (74’). 3-2 Puchi (82’).

Arbitre: Avalos Barrera del col·legi d’Igualada.

Targetes: Grogues als locals Enric, Puchi, Aleix i Roca i als visitants Sergi Díaz, Gascon, Acosta Marcos i Pitu. Vermella a Sergi Díaz (min 92’), per acumulació.

Incidencies: Bastant ambient al derby comarcal, unes 300 persones. Pel Vilafranca va debutar el davanter Ginés fitxat aquesta setmana.

 

{gallery}web/2011/gener/cronica30{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona