El Vilafranca es veu superat a la primera part i al final per poc empata

1
Prat
Vilafranca

- Els dos equips van córrer molt buscant el gol i per fer-se passar el fred

Partit fred en els moments inicials, fred per la gèlida matinal i fred perquè als jugadors els va costar entrar en joc. La primera part va acabar amb dos bonics gols locals i a la segona el Vilafranca va reaccionar al darrer quart d’hora, va reduir distàncies i de ben poc li va venir que no empatés.

(veure fotografies al fina de la crònica)

Poques ocasions i dos gols

Els primers minuts de partit van ser de puja i baixa, els dos equips van buscar porteria contrària, pot ser mes els propietaris del camp, però els dos porters no van passar cap mena de problema sota els pals. Era un partit que cas de seguir igual, es pensava amb un empat sense gols en temps de descans, però al primer remat local perillós, prop de la mitja hora, arriba l’1-0. Es treu un córner i prop del primer pal remata de cap Ignacio entrant la pilota a gol, entre el pal i Saperas, sens dubte una jugada d’estratègia. El Vilafranca reacciona i tres minuts després Ismael fa una mitja volta, xuta i el porter local Guzman ha de fer una bona intervenció per evitar l’empat. Corria el 37 i David Haro pesca una pilota a la zona ampla, centre, es produeix una obertura cap a l’esquerra i des d’allà Jaime fa una centrada amb paràbola que entra prop de l’escaira contraria de la porteria del Vilafranca.  Practicament arribant al descans, Alabau s’escapa i quan es a punt d’entrar a l’àrea el porter li fa falta. Possible falta i vermella al porter que el col·legiat no va assenyalar, de manera que es va arribar al descans amb el comentat 2-0

Reacció vilafranquina

A la segona els locals van sortir forts, als 48 Ignacio xuta al pal, tres minuts després el mateix jugador te un altre oportunitat, eren bons moments de joc dels locals que van portar a l’entrenador del Vilafranca a fer canvis posicionals que van permetre jugar mes de cara porteria contraria, de manera que als 64 Ruben Ortiz xuta i Guzman rebutja de punys, un minut després i en un corner la pilota es passeja davant la ratlla de gol del Prat. Als 67 es reclama un penal dins l’àrea del Vilafranca a Ignacio, però l’àrbitre no el concedeix i als 78 una bona jugada de Puchi, que fa una mitja volta i remata arran de pal el que hauria pogut ser l’empat.

Fitxa tècnica

Prat               2

Vilafranca      1

Prat: Guzman, Aitor, Alex Pérez, Murillo, Larios, Ernest (Uri 87’), David Haro (Mechi 75’), Lara, Fran Arevalo, Jaime i Ignacio.

Vilafranca: Saperas, Moya, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Dani, Enric, Eitan (Roca),Carrión, Valerio (Alabau 35’), Puchi i Isma (Erik 77’)

Gols: 1-0 Ignacio (28'). 2-0 Jaime (37). 2-1 Dani (74’)

Arbitre: Sales Font del col·legi d’Igualada.

Targetes: Grogues als locals Ernest, David Haro i Mechi i pel Vilafranca a Eitan.

Incidencies: Matinal gèlida amb gespa blanca a la zona ombril. Poca gent, 300 persones.