El Vilafranca deixa escapar un punt en temps de descompte, després de capgirar el marcador

Gavà

- Es van estrenar els nous vestidors sota tribuna i el col·legiat va estrenar al Municipal el “pinganillo”.

Després de varis mesos d’obres sota tribuna, es van poder estrenar els nous vestidors, al mateix temps, es van veure per primera vegada al municipal els arbitres amb l’ intercomunicador també anomenat “pinganillo” i l’única cosa que va anar malament va ser el marcador, va ser llàstima que després de capgirar un 0-1 inicial, s’escapessin dos punts en temps de descompte.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Fluixa primera part

El Vilafranca bastant minvat de gent per poder fer un onze inicial i tenir una banqueta completa, Puchi va haver d’improvisar un onze mancat de potencial i això es va notar a la primera part, on el joc tant d’un com l’altre equip no va acabar d’agradar, molt de fer córrer la pilota a la zona ampla, però poques oportunitats de gol, de fet tant sols el gol del Gavà va ser l’únic remat perillós a porteria dels dos equips. El Vilafranca va tenir les seves ocasions al 19 en un remat de Ruben Ortiz desviat per Valerio i un defensa desvia a corner i als 24 un xut de Ruben Ortiz que rebota en un defensa i la pilota va al travesser. Com dèiem, als 38 la centrada de Juan Carlos des de la dreta sobre el cap de Cervantes va significar el 0-1, resultat amb el que es va arribar al descans.

Reacció del Vilafranca, alegria i decepció.

A la segona part, poc ens va fer esperar el gol de l’empat ja que gairebé al primer atac del Vilafranca es produeix una falta fora l’àrea que molt ben executada per Ruben Ortiz, posa l’1-1 al marcador. El Gavà reacciona i Eric als 54 te una ocasió però xuta alt, quatre minuts mes tard el Vilafranca fa un gol que és anul·lat per suposada falta d’algun davanter i als 66 Cervantes reclama un penal per caiguda dins l’àrea. Un i altre equip treballaven molt per assolir el segon i mentre els visitants dominaven territorialment, una contra llençada per Pere Roca, en la que Ismael agafa l’esquena als defenses rep la pilota, avança uns metres i creua l’esfèrica al fons de la xarxa, fent pujar el 2-1. Semblava que tot acabaria bé, que novament els tres punts restarien a casa però, Santi Triguero, ex del Vilafranca fa ja molts anys, es va encarregar de fer l’empat en temps de descompte.

Fitxa Técnica

Vilafranca       2

Gavà               2

Vilafranca: Saperas, Costa (Moya 45’), Ruben Ortiz, Bacaicoa, Dani, Enric (Ismael 74’), Roca, Eitan, Valerio, Alabau (Carrión 62’) i  Puchi

Gavà: Adrà, Juan Carlos (Leira 77’), Dani Iglesias, Toni Quiles, Boira, Eric (Triguero 77’), Eloi, Cervantes, Raul (José Alberto 85’), Aitor Unzué i Esquerra.

Gols: 0-1 Cervantes (38'). 1-1 Ruben Ortiz (47). 2-1 Ismael (81’). 2-2 Triguero (90+1’)

Arbitre: Rodriguez Enrique del col.legi de Barcelona.

Targetes: Pel Vilafranca a Eitan, Roca, Moya i Carrión i pels visitants a Dani Iglesias i Ezquerro.

Incidencies: Inauguració dels nous vestidors del Municipal. Primer partit de Pere Costa després de la greu lesió de la temporada passada i poca gent al Municipal, uns 200, un dels quals Unzue ex porter del Barça que hi tenia el seu fill jugant amb el Gavà i amb el numero 23. Per primera vegada al Municipal es van veure arbitres amb el “pinganillo”.