Un gran treball a la primera part permet esgarrapar tres punts al inici de la segona volta

Vilafranca

- El 0-2 de la primera part va permetre veure-les venir a la segona.

El Masnou estrenava gespa, és un rival directa del Vilafranca i en aquest partit d’inici de l’any i de segona part de la lliga, calia sumar i mantenir el gol avarage particular. El Vilafranca a la primera part va anar per feina i va ser superior amb joc i oportunitats i a la segona va haver de capejar les escomeses d’un Masnou que va millorar en vers el primer temps.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Amo i senyor a la primera part

El camp del Masnou està considerat un terreny complicat per a sumar punts, però el Vilafranca no te manies i surt a tots els camps a fer el seu particular futbol, altre cosa es que surti com un vol. La matinal del diumenge va tenir un bon primer temps pel Vilafranca, controlant la zona ampla, imposant-se les defenses als davanters i en atac s’arribava amb facilitat a l’àrea contraria i gràcies a això, als 13 Puchi va fer mitja volta i va xutar alt, als 20 una centrada d’Enric des de la dreta de l’atac, es rematada de cap per Alabau des de mes a prop del punt de penal que ha sortit llepant el travesser. Per la seva banda el Masnou ha vist la millor ocasió en una centrada de Siso que Massip remata i Saperas desvia a córner amb la punta dels dits. Ala 42 és Puchi qui agafa una pilota prop de la banda esquerra des del seu camp, avança, fa la diagonal i cedeix a Eitan i aquest xuta provocant una gran intervenció del porter local.

Quan s’esperava la mitja part amb el 0-1, arribava en temps de descompte el de Valerio de gran jugada personal i als tres minuts de descompte (perquè tants ?), inexistent penal senyalat contra Alabau per suposada traveta d’aquest jugador al local Siso que hi posa mes pa que formatge. El penal el para molt bé Saperas i mitja part, amb un clar 0-2.

El Masnou es desvetlla i el Vilafranca aguanta

Al segon temps el Masnou va sortir fort, va prémer l’accelerador i va sovintejar l’àrea dels del Penedès amb xuts perillosos de Xavi Garcia i Javi Sánchez. Als 66 Gerard xuta i Saperas treu un peu miraculós per salvar el gol a la ratlla de gol. A la contra i prop dels 70, Valerio es presenta sol davant del porter, es fa un autopassada i el porter li fa falta just sobre la ratlla de gol, no és penal, però si vermella al porter. Als 75 Massip desvia un xut d’un company a gol assolint reduint distàncies. Fins al final una oportunitat de Puchi en un remat de cap en treure una falta Bacaicoa i un bon xut del lateral Reina que surt llepant el travesser. El col·legiat descompte quatre minuts i el Vilafranca es fa amb una treballada victòria que el segueix mantenint al vell mig de la classificació.

Fitxa Técnica

Masnou          1

Vilafranca       2

Masnou: Xavi Comas, Gerard, reina, Alegre (Javi Sánchez 57’), Rojals, Abel, Xavi garcía, Alex (Montilla 45’), Massip, Siso i Josu (Finidi 45’).

Vilafranca: Saperas, Alex, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Dani, Roca (Carrion 68’), Enric, Eitan, Tacon (Valerio 30’), Alabau (Ismael 58’) i Puchi

Gols: 0-1 Dani (25'). 0-2 Valerio (45+1). 1-2 Massip (75’).

Arbitre: Gràcia Álvarez del col.legi de Barcelona.

Targetes: Pel Masnou a Javier Alegre i Finidi i pel Vilafranca a Dani, Enric, Alabau i AleixIsmael, David i Roca

Incidencies: Inauguració de la nova gespa del Municipal del Masnou. Poca gent, menys de 200 persones i matinal primaverenca. Es va guardar un minut de silenci en memòria d’Angel Pedraza.