Un puntet mes per assolir una còmoda posició al final de la primera volta

1
1
Palamós
Vilafranca

- Enric va marcar l’empat i Tacon va xutar al pal, però a la segona part, el Vilafranca va resistir un Palamós que hauria pogut capgirar.

Per acabar la primera volta es van trobar dos històrics del futbol que van fer un partit molt intens i que fins el xiulet final no es va poder assegurar el resultat. A la primera part va ser el Vilafranca qui va portar millor el partit i tot i veure com els locals marcaven primer, va tenir oportunitats suficients com per anar al descans amb mínima avantatge, mentre que a la segona part el Palamós i especialment el seu davanter Quintanilla va tenir oportunitats per fer el 2-1 i als darrers instants del joc va ser novament el degà penedesenc qui va buscar el gol.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Bona primera part del Vilafranca

El Vilafranca minvat de facultats, amb varis jugadors tocats, algun malalt i amb poca gent a la banqueta per lesions (esperen les vacances com el pa que mengen), es va desplaçar a Palamós a fer el darrer partit abans del descans de festes i havia de jugar davant un conjunt que és mes fort fora del seu terreny que no pas a casa seva.

El Palamós va jugar a estones fent un futbol a base de tocar la pilota combinat amb puntuals jugades de joc directa, mentre que el Vilafranca va fer el seu habitual treball de joc directa que tants bons resultats li ha donat en aquests dinou partits de la primera volta.

Entrant al partit hem de dir que el Vilafranca va tenir mes profunditat i en canvi va ser Casagran qui va marcar després de fer un bon control dins l’àrea. Els penedesencs van tenir varies oportunitats de gol i va poder empatar en una jugada en la que Puchi va treure una falta al cap d’Enric perquè desviés la pilota a gol i cap al final va ser Tacón qui va xutar al pal, el cas és que es va arribar al descans amb un empat que mes o menys deixava a tots contents.

El líder capgira i el Vilafranca perdona

Durant el descans varis jugadors van demanar el canvi al “mister” vilafranquí, la banqueta estava minvada de gent i per tant la segona part seria dura i calia donar la cara. A la segona, després d’un xut de Tacón als 53 minuts, va començar a fer una bona feina l’equip local, tocava bé la pilota a la zona ampla, es va fer amb les regnes del partit i el Vilafranca tenia dificultats per aturar les escomeses dels del Baix Empordà. Precisament des del 60 als 75, va ser Quintanilla qui a part d’un xut al pal va gaudir de dues oportunitats mes que haurien pogut capgirar el marcador. El Palamós pot ser va acusar l’esforç fet en aquest segon temps i va baixar la seva intensitat, cosa que va aprofitar el Vilafranca als darrers instants de partit per tenir alguna oportunitat mes a peus d’Alabau i Puchi.

Al final repartiment de punts i tots contents pensant que haurien pogut guanyar i també perdre.